---> En Son Attığınız Mesaj ? kes la :pp nettemin D:
Wu-Tang Kayıtlı Üye 2 Eyl 2012 #862 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Cansın'la kahvaltıya gittik ya. Zeynep'i de aldık böyle aile gibi hissettim kendimi bi korktum ya.xD
---> En Son Attığınız Mesaj ? Cansın'la kahvaltıya gittik ya. Zeynep'i de aldık böyle aile gibi hissettim kendimi bi korktum ya.xD
Gözde' Bayan Üye 2 Eyl 2012 #865 ---> En Son Attığınız Mesaj ? gizliozne' Alıntı: kes la p nettemin D: Genişletmek için tıkla ... Aha bu bana xD *** Hih :M
---> En Son Attığınız Mesaj ? gizliozne' Alıntı: kes la p nettemin D: Genişletmek için tıkla ... Aha bu bana xD *** Hih :M
Elsa Bayan Üye 2 Eyl 2012 #866 ---> En Son Attığınız Mesaj ? En doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum. Sana doğru gelmesi değil mühim olan, fikrim sabit o kadar.
---> En Son Attığınız Mesaj ? En doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum. Sana doğru gelmesi değil mühim olan, fikrim sabit o kadar.
Wu-Tang Kayıtlı Üye 3 Eyl 2012 #871 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Koridorda koşarak antreman yapıyom.
G gizliozne Bayan Üye 3 Eyl 2012 #872 ---> En Son Attığınız Mesaj ? ay , bu nasıl bi' bedduadır yahu .d.d
G Gülümse. Bayan Üye 4 Eyl 2012 #873 ---> En Son Attığınız Mesaj ? 5 saat çişimi tuttum kızım ben. Aşk acısı da neymiş.
G Gülümse. Bayan Üye 4 Eyl 2012 #880 ---> En Son Attığınız Mesaj ? O kelimelerin sonuna getirilen sahiplenme ekleri var ya. Hah işte Allah onların belasını versin canım.
---> En Son Attığınız Mesaj ? O kelimelerin sonuna getirilen sahiplenme ekleri var ya. Hah işte Allah onların belasını versin canım.