---> En Son Attığınız Mesaj ? bendeee :)
Lahuti Bayan Üye 25 Eki 2011 #684 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Az nete giricem netteyken tele bakmıyorum eniştecim sonra görüşürz
Sibel1 Bayan Üye 26 Eki 2011 #686 ---> En Son Attığınız Mesaj ? beşiktaaş seninle ölmeyee geldik, gülmekteeeennnnnnn xD gelcez perşembe günü tüylerinizi yolmayaa görüşürzzz bebişim
---> En Son Attığınız Mesaj ? beşiktaaş seninle ölmeyee geldik, gülmekteeeennnnnnn xD gelcez perşembe günü tüylerinizi yolmayaa görüşürzzz bebişim
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 2 Kas 2011 #687 ---> En Son Attığınız Mesaj ? öyle işte o 3 4 ayda bir yazar bana
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 2 Kas 2011 #688 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Mala bağladık
kadir39 Kayıtlı Üye 2 Kas 2011 #694 ---> En Son Attığınız Mesaj ? "Tamam ablacm şimdi çarşıya indim oyalanmadan gelcm"
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Kas 2011 #697 ---> En Son Attığınız Mesaj ? differentgirl' Alıntı: şimdi bindim geliyoruz Genişletmek için tıkla ... bindin mi
---> En Son Attığınız Mesaj ? differentgirl' Alıntı: şimdi bindim geliyoruz Genişletmek için tıkla ... bindin mi
Sibel1 Bayan Üye 3 Kas 2011 #698 ---> En Son Attığınız Mesaj ? o da benim dolabımdaki kıyafetleri izinsiz giyip okula gittii izin istese vericem belki.. kendi kafasına göre giyip gitmesi çok sinirimi bozduu yani
---> En Son Attığınız Mesaj ? o da benim dolabımdaki kıyafetleri izinsiz giyip okula gittii izin istese vericem belki.. kendi kafasına göre giyip gitmesi çok sinirimi bozduu yani
G Gülümse. Bayan Üye 7 Kas 2011 #699 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Hani gelecektin,Esintoşun elini öpecektin?
Halitkarabela Kayıtlı Üye 7 Kas 2011 #700 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Yarın arabamı servise götürecem erken gelemem.