---> En Son Attığınız Mesaj ? yürü la .d xD
^shékér kıs^ Bayan Üye 19 Tem 2010 #28 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Teyzeeeeee. Gel Şu Msn'ye. Bir Şey Anlatmam Lazııım.
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 19 Tem 2010 #29 ---> En Son Attığınız Mesaj ? sana bir açık çek bırakıyorum hayatım xD
B By SerhaT Kayıtlı Üye 19 Tem 2010 #31 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Sana bir hediyem var. Gözlerini kapat. 1 2 3 De get gözlerini kapatmadın yok sana hediye falan Bunu yolladım.
---> En Son Attığınız Mesaj ? Sana bir hediyem var. Gözlerini kapat. 1 2 3 De get gözlerini kapatmadın yok sana hediye falan Bunu yolladım.
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 19 Tem 2010 #32 ---> En Son Attığınız Mesaj ? facemi geri aldım çok mutluyum kuzen
` GüLşah Bayan Üye 20 Tem 2010 #35 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Sende söyle o zamn nerdn bilm allah allah ya.
' Kontes.. Bayan Üye 20 Tem 2010 #36 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Bana sadece canın sıkıldığında değil arada benim halimi hatrımı sormak için mesaj at!
---> En Son Attığınız Mesaj ? Bana sadece canın sıkıldığında değil arada benim halimi hatrımı sormak için mesaj at!
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 20 Tem 2010 #39 ---> En Son Attığınız Mesaj ? tamam yaptm
^shékér kıs^ Bayan Üye 20 Tem 2010 #40 ---> En Son Attığınız Mesaj ? Evet , Evet. Yarın Ömer Ve Erdenay'da Gelecek Göle. Sabri Hoca'dan Çekeceğimiz Var Desene Bebeğim
---> En Son Attığınız Mesaj ? Evet , Evet. Yarın Ömer Ve Erdenay'da Gelecek Göle. Sabri Hoca'dan Çekeceğimiz Var Desene Bebeğim