---> En Sevmediğiniz Muhaßßet ? Zamané géncLeri:rolleyes:
_zeynep_ Bayan Üye 19 Ağu 2009 #24 ---> En Sevmediğiniz Muhaßßet ? Eskiden ( Hey Gidi GünLer Hey ) Muhaßßeti
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 19 Ağu 2009 #25 ---> En Sevmediğiniz Muhaßßet ? Zamane GençLeri diye ßaşLayan Muhaßßet nefret ediyorum bu muhabbetten : )
---> En Sevmediğiniz Muhaßßet ? Zamane GençLeri diye ßaşLayan Muhaßßet nefret ediyorum bu muhabbetten : )
kendincoş Kayıtlı Üye 25 Ağu 2009 #26 ---> En Sevmediğiniz Muhaßßet ? saçlarım uzunken bana yapılan muhabbetler.mesela sen kız mısın ....annene benzemeye mi çalışıyorsun qibi aabuk subuk sözler
---> En Sevmediğiniz Muhaßßet ? saçlarım uzunken bana yapılan muhabbetler.mesela sen kız mısın ....annene benzemeye mi çalışıyorsun qibi aabuk subuk sözler
MySTeRy<3 Kayıtlı Üye 28 Ağu 2009 #27 ---> En Sevmediğiniz Muhaßßet ? Sanki anlatanlarda genç olmamış gibi zamane gençleri diye başlayanlar muhabbete
---> En Sevmediğiniz Muhaßßet ? Sanki anlatanlarda genç olmamış gibi zamane gençleri diye başlayanlar muhabbete
modaezo Bayan Üye 29 Ağu 2009 #28 ---> En Sevmediğiniz Muhaßßet ? :91:eskiden yaptıkları bir muhabbet vardı üyüyünce senin çocukların olucak sne işe gidicen ben torunlarıma bakıcamda falanda filanda...:150:
---> En Sevmediğiniz Muhaßßet ? :91:eskiden yaptıkları bir muhabbet vardı üyüyünce senin çocukların olucak sne işe gidicen ben torunlarıma bakıcamda falanda filanda...:150:
ReLax BaBy Bayan Üye 4 Eyl 2009 #30 ---> En Sevmediğiniz Muhaßßet ? MySTeRy<3' Alıntı: Sanki anlatanlarda genç olmamış gibi zamane gençleri diye başlayanlar muhabbete Genişletmek için tıkla ... ayNen
---> En Sevmediğiniz Muhaßßet ? MySTeRy<3' Alıntı: Sanki anlatanlarda genç olmamış gibi zamane gençleri diye başlayanlar muhabbete Genişletmek için tıkla ... ayNen
tutqu_kaulitz Bayan Üye 4 Eyl 2009 #31 ---> En Sevmediğiniz Muhaßßet ? ßen Askerdeyken Muhaßßeti Eskiden ( Hey Gidi GünLer Hey ) Muhaßßeti Maç Muhaßßeti Zamane GençLeri diye ßaşLayan Muhaßßet hepsi =) özelliklede maç ...
---> En Sevmediğiniz Muhaßßet ? ßen Askerdeyken Muhaßßeti Eskiden ( Hey Gidi GünLer Hey ) Muhaßßeti Maç Muhaßßeti Zamane GençLeri diye ßaşLayan Muhaßßet hepsi =) özelliklede maç ...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 25 Eki 2011 #34 ---> En Sevmediğiniz Muhaßßet ? aslında hepsı :S
buğlem Bayan Üye 27 Eki 2011 #35 ---> En Sevmediğiniz Muhaßßet ? bizim zamanımızdayla başlayan cümle ...
NorMesut Kayıtlı Üye 27 Eki 2011 #36 ---> En Sevmediğiniz Muhaßßet ? Zamane GençLeri diye ßaşLayan Muhaßßet
Deniz kızı Bayan Üye 27 Eki 2011 #37 ---> En Sevmediğiniz Muhaßßet ? Zamane GençLeri diye ßaşLayan Muhaßßet