---> En sevmediğiniz ders hangisi ? Anatomi , Genetik hepsi hepsiii :@
Mjoy Kayıtlı Üye 17 Ara 2012 #82 ---> En sevmediğiniz ders hangisi ? para ekonomisi ve teorisi. hiçbirşey anlamıyoum bu dersten
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 18 Ara 2012 #83 ---> En sevmediğiniz ders hangisi ? Geometri
G gizliozne Bayan Üye 18 Ara 2012 #84 ---> En sevmediğiniz ders hangisi ? Sosyoloji , ingilizce , felsefe , fizik , coğrafya , Türk Edebiyatı , kimya, biyoloji ,TARİH ve çeşitleri xD
---> En sevmediğiniz ders hangisi ? Sosyoloji , ingilizce , felsefe , fizik , coğrafya , Türk Edebiyatı , kimya, biyoloji ,TARİH ve çeşitleri xD
sterio Kayıtlı Üye 18 Ara 2012 #85 ---> En sevmediğiniz ders hangisi ? ` nazLı ..' Alıntı: Anayasa hukuku. intihar sebebi. Genişletmek için tıkla ... +1. anayasa hukuku kesinlikle.
---> En sevmediğiniz ders hangisi ? ` nazLı ..' Alıntı: Anayasa hukuku. intihar sebebi. Genişletmek için tıkla ... +1. anayasa hukuku kesinlikle.
Néppox Kayıtlı Üye 23 Ocak 2013 #88 ---> En sevmediğiniz ders hangisi ? İşletme. Hocadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum..
G Gökbörü Kayıtlı Üye 23 Ocak 2013 #89 ---> En sevmediğiniz ders hangisi ? matematik omrum boyunca nefret etmısımdır
mert94 Kayıtlı Üye 26 Ocak 2013 #95 ---> En sevmediğiniz ders hangisi ? matematik 2 konuları türev integral limit
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 13 Şub 2013 #98 ---> En sevmediğiniz ders hangisi ? Para Politikası ve Teorisi 3 sene peşimi bırakmadı o derece seviyorum xD
---> En sevmediğiniz ders hangisi ? Para Politikası ve Teorisi 3 sene peşimi bırakmadı o derece seviyorum xD
Skaikru Kayıtlı Üye 13 Şub 2013 #99 ---> En sevmediğiniz ders hangisi ? Edebiyat ya edebiyat hayatımı kararttı
LaZZkopateLLa Bayan Üye 25 Şub 2013 #100 ---> En sevmediğiniz ders hangisi ? Türkoloji'den bıktım!!! Göktürkçe'den de bıktımmm!!!!!