fırat
İnci 1907 Prenses 24 Ocak 2009 #1,546 herkez farklı ve özle bnm için ama madem 1 kişi o zmn forumdaki ilk arkadaşım biricik hemşom jakalins
herkez farklı ve özle bnm için ama madem 1 kişi o zmn forumdaki ilk arkadaşım biricik hemşom jakalins
R RaPizM^^ Bayan Üye 24 Ocak 2009 #1,554 yellowwolf' Alıntı: kimseyi tanımıyomki Genişletmek için tıkla ... aynen katılıorum
FıRaT1 Kayıtlı Üye 24 Ocak 2009 #1,556 Nur_Elif' Alıntı: FıRaT Bezmi$h tuLca ßænLama bir kere yaBdım sadece Genişletmek için tıkla ... bidaha yapma lütfen sonra seni banlamıyom diye her kafadan suçlamalar çıkmasın
Nur_Elif' Alıntı: FıRaT Bezmi$h tuLca ßænLama bir kere yaBdım sadece Genişletmek için tıkla ... bidaha yapma lütfen sonra seni banlamıyom diye her kafadan suçlamalar çıkmasın
İnci 1907 Prenses 24 Ocak 2009 #1,559 kimseyi tanımıyorum diyenler yazmasın ok oyun oynuyoruz tanıyomusun yada yanımıyomsun die bi soru sorulmuyo burda fırat
kimseyi tanımıyorum diyenler yazmasın ok oyun oynuyoruz tanıyomusun yada yanımıyomsun die bi soru sorulmuyo burda fırat