---> en sevdiğin şarkı destiredd - saklanmakta izlerin...
quLshann Bayan Üye 12 May 2009 #23 ---> en sevdiğin şarkı manga:her aşk ölümü tadacak sagopa:ben hüsrana komşuyum ve kendim için daha choq vardaa nese...
---> en sevdiğin şarkı manga:her aşk ölümü tadacak sagopa:ben hüsrana komşuyum ve kendim için daha choq vardaa nese...
Buğra1 Kayıtlı Üye 12 May 2009 #25 ---> en sevdiğin şarkı Şu sıraLar M.Boz-Ben ösLedim qaLiba seniye takmış durumdayım
DiReNiS Bayan Üye 13 May 2009 #26 ---> en sevdiğin şarkı Şu aralar ramsteinin mein teil parçasını fazlaca dinler oldum.. Bir de Gülben Ergen'in Giden günlerim oldu şarkısına pek bi dinler ve pek bir duygulanır oldum..
---> en sevdiğin şarkı Şu aralar ramsteinin mein teil parçasını fazlaca dinler oldum.. Bir de Gülben Ergen'in Giden günlerim oldu şarkısına pek bi dinler ve pek bir duygulanır oldum..
J judaa Kayıtlı Üye 13 May 2009 #27 ---> en sevdiğin şarkı güncel olanları: dean martin - that's amore/sway/mambo italiano baki kalanı: Iced Earth - A Question Of Heaven
---> en sevdiğin şarkı güncel olanları: dean martin - that's amore/sway/mambo italiano baki kalanı: Iced Earth - A Question Of Heaven
G0NüL Hécé$i Kayıtlı Üye 24 Eki 2009 #35 ---> en sevdiğin şarkı Sagopa Kajmerin bütün şarkıları Cellat - Gönül hecesi..