---> En sevdiğin arkine kullandığın keLime gazoli*mm...
iskelet Bayan Üye 10 Ağu 2009 #24 ---> En sevdiğin arkine kullandığın keLime birine hayvan diğerine gerii
G Gülümse. Bayan Üye 10 Ağu 2009 #25 ---> En sevdiğin arkine kullandığın keLime Değişiyor sürekli Aklıma ne gelirse onu soyluyorum Daha çok yavrusu ve hayatım.
---> En sevdiğin arkine kullandığın keLime Değişiyor sürekli Aklıma ne gelirse onu soyluyorum Daha çok yavrusu ve hayatım.
-_Daisy GirL_- Bayan Üye 10 Ağu 2009 #26 ---> En sevdiğin arkine kullandığın keLime en sevdiğim arkadaşım, dostum, beni arkamdan vuracak en son kişi kuzenimdir.. ve ona aşkım derim.. =) hiç adını söylemem
---> En sevdiğin arkine kullandığın keLime en sevdiğim arkadaşım, dostum, beni arkamdan vuracak en son kişi kuzenimdir.. ve ona aşkım derim.. =) hiç adını söylemem
naughty_girl Bayan Üye 10 Ağu 2009 #27 ---> En sevdiğin arkine kullandığın keLime melemmm ve kardeşim
>|FoR_You|< Banned 11 Ağu 2009 #28 ---> En sevdiğin arkine kullandığın keLime Diğer Belirtiniz ::: Usta ya da Hacı diorum :d
SpOoK_q!RL Bayan Üye 11 Ağu 2009 #29 ---> En sevdiğin arkine kullandığın keLime ßitane dostm var reaL oLark onada şekerim , bizim geLin , dost faLn diorum yani
---> En sevdiğin arkine kullandığın keLime ßitane dostm var reaL oLark onada şekerim , bizim geLin , dost faLn diorum yani
D DjAşıl_Emr Kayıtlı Üye 11 Ağu 2009 #30 ---> En sevdiğin arkine kullandığın keLime aga ve ya birader
GeBeriK GeLin Bayan Üye 12 Ağu 2009 #33 ---> En sevdiğin arkine kullandığın keLime Bebeqm,kuzum,kankam,canım vs.
L limonlubrokoli Bayan Üye 12 Ağu 2009 #34 ---> En sevdiğin arkine kullandığın keLime hiç sevdiğim bir 'arki'm olmadı.. yada olabilicek 'arki'm sevdiğim olamadı..
---> En sevdiğin arkine kullandığın keLime hiç sevdiğim bir 'arki'm olmadı.. yada olabilicek 'arki'm sevdiğim olamadı..
Sürgün_Ruhum Kayıtlı Üye 14 Ağu 2009 #35 ---> En sevdiğin arkine kullandığın keLime bitanem <3 hayatm <3 canımm <3 kardeşim <3 bebeem <3 moraL kaynaıım <3 xDxd
---> En sevdiğin arkine kullandığın keLime bitanem <3 hayatm <3 canımm <3 kardeşim <3 bebeem <3 moraL kaynaıım <3 xDxd
mermaid Bayan Üye 14 Ağu 2009 #37 ---> En sevdiğin arkine kullandığın keLime ismini kısaltırım --Hati-- yadaa kanka dadlum aşkum