---> en sevdiğim canlı performanslar.. mz3M_4uRGxU 12.12.2012
kaff Kayıtlı Üye 12 Ara 2012 #42 ---> en sevdiğim canlı performanslar.. bu şarkıyı çok severim [MENTION=154874]leylmira[/MENTION].. harika bir seçim..teşekkürler..
---> en sevdiğim canlı performanslar.. bu şarkıyı çok severim [MENTION=154874]leylmira[/MENTION].. harika bir seçim..teşekkürler..
leylmira Bayan Üye 12 Ara 2012 #44 ---> en sevdiğim canlı performanslar.. Sizde öylesiniz bu tarihe özel olsun
kaff Kayıtlı Üye 13 Ara 2012 #46 ---> en sevdiğim canlı performanslar.. o yarışmaya katılan şarkılar içinde bence en güzel iki üç şarkıdan biri de bu..
---> en sevdiğim canlı performanslar.. o yarışmaya katılan şarkılar içinde bence en güzel iki üç şarkıdan biri de bu..
leylmira Bayan Üye 14 Ara 2012 #47 ---> en sevdiğim canlı performanslar.. Ümit Sayın'ın en sevdiklerimden Levent Yüksel ile birlikte söylemişti bu şarkıyı ama bu video solo hali...
---> en sevdiğim canlı performanslar.. Ümit Sayın'ın en sevdiklerimden Levent Yüksel ile birlikte söylemişti bu şarkıyı ama bu video solo hali...
kaff Kayıtlı Üye 14 Ara 2012 #48 ---> en sevdiğim canlı performanslar.. bu şarkıyı yıllar önce bir kadın sevdirmişti bana..
kaff Kayıtlı Üye 19 Ara 2012 #49 ---> en sevdiğim canlı performanslar.. nasıl güzel bir şarkıdır bu ve nasıl güzel bir yorumdur bu...
kaff Kayıtlı Üye 19 Ara 2012 #50 ---> en sevdiğim canlı performanslar.. eski Türk fimlerini benim kadar seviyorsanız,şarkılarını da bir o kadar seviyorsunuzdur..
---> en sevdiğim canlı performanslar.. eski Türk fimlerini benim kadar seviyorsanız,şarkılarını da bir o kadar seviyorsunuzdur..
kaff Kayıtlı Üye 7 Ocak 2013 #53 ---> en sevdiğim canlı performanslar.. ne güzel bir şarkıdır bu ne güzel..
kaff Kayıtlı Üye 12 Şub 2014 #54 ---> en sevdiğim canlı performanslar.. sabahınıza neşe katar umarım..
kaff Kayıtlı Üye 25 Şub 2014 #57 ---> en sevdiğim canlı performanslar.. güne keyifli başlayanlar için..
kaff Kayıtlı Üye 27 Şub 2014 #58 ---> en sevdiğim canlı performanslar.. otuz yılı aşkı bir süredir dinlediğim grup..onlar benim için gelmiş geçmiş en iyi grup..
---> en sevdiğim canlı performanslar.. otuz yılı aşkı bir süredir dinlediğim grup..onlar benim için gelmiş geçmiş en iyi grup..
kaff Kayıtlı Üye 27 Şub 2014 #59 ---> en sevdiğim canlı performanslar.. en baba parçalarından biri...
kaff Kayıtlı Üye 28 Şub 2014 #60 ---> en sevdiğim canlı performanslar.. en sevdiğim Nazım şiirlerinden...ancak bu kadar güzel okunurdu..
---> en sevdiğim canlı performanslar.. en sevdiğim Nazım şiirlerinden...ancak bu kadar güzel okunurdu..