Lütfen Sadece Anket'e Cevap Verelim. Gereksiz Post'lar Silincektir..
sEmih Kayıtlı Üye 29 Ağu 2010 #1 Lütfen Sadece Anket'e Cevap Verelim. Gereksiz Post'lar Silincektir..
R RaPizM^^ Bayan Üye 29 Ağu 2010 #2 ---> En Sempatik Yönetici? en zor anketlerden biri bence. bütün arkadaslarım cok sempatik lakin kontes dicem
---> En Sempatik Yönetici? en zor anketlerden biri bence. bütün arkadaslarım cok sempatik lakin kontes dicem
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 29 Ağu 2010 #4 ---> En Sempatik Yönetici? Kontes Ashli
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 29 Ağu 2010 #7 ---> En Sempatik Yönetici? RaPizM^^ :67:
İnci 1907 Prenses 30 Ağu 2010 #13 ---> En Sempatik Yönetici? ben şaka bi yana lokumum olsun ayşe olsun aslı olsun kubra olsun melek olsun betülcüm olsun herkes iyi secim yapamıcam
---> En Sempatik Yönetici? ben şaka bi yana lokumum olsun ayşe olsun aslı olsun kubra olsun melek olsun betülcüm olsun herkes iyi secim yapamıcam
FoX Kayıtlı Üye 30 Ağu 2010 #14 ---> En Sempatik Yönetici? bütün arkadaşlarımız sempatik ya (= ' Kontes.. diycem
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 26 Ara 2010 #16 ---> En Sempatik Yönetici? 4MinoRMacH1Né p
R RaPizM^^ Bayan Üye 1 Mar 2011 #19 ---> En Sempatik Yönetici? 4 oy cıkmıs bana aa ilginc doğrusu tşk ediyorum :2: