---> En nefret ettiqin ders.. müzik....
sıpsévdyy Banned 1 Nis 2010 #43 ---> En nefret ettiqin ders.. matématk ama bu araLar geneL türk taRhi. .
İnciBaran Bayan Üye 1 Nis 2010 #45 ---> En nefret ettiqin ders.. tuaf gelecek ama...ben beden dersinden nefret ederdim...bu yüzden 11 yıl hep zayftı...
---> En nefret ettiqin ders.. tuaf gelecek ama...ben beden dersinden nefret ederdim...bu yüzden 11 yıl hep zayftı...
İnciBaran Bayan Üye 1 Nis 2010 #46 ---> En nefret ettiqin ders.. Çikolatalı_Süt' Alıntı: Türkçe. Genişletmek için tıkla ... evet....aldıgın yazılı notlardan biliyorum...teyzem hayatta en nefret ettigimiz hayatımızın güneşi olur...selametle kal..:106:
---> En nefret ettiqin ders.. Çikolatalı_Süt' Alıntı: Türkçe. Genişletmek için tıkla ... evet....aldıgın yazılı notlardan biliyorum...teyzem hayatta en nefret ettigimiz hayatımızın güneşi olur...selametle kal..:106:
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 1 Nis 2010 #48 ---> En nefret ettiqin ders.. MAtematik Adını bile duymak istemiyorum yemin Ederim.
nazLı_yuReqim Bayan Üye 3 Nis 2010 #49 ---> En nefret ettiqin ders.. Matematiiiiik Duyunca biLe tüyLerim diken diken oLuyor hahaha
O Orhanca Kayıtlı Üye 4 Nis 2010 #51 ---> En nefret ettiqin ders.. İlöğretim de resim, Lisede sosyal dersler.
sahara Bayan Üye 5 May 2010 #52 ---> En nefret ettiqin ders.. matematik. en zorlandığım ders olduğu için
GoLDoF Kayıtlı Üye 16 May 2010 #53 ---> En nefret ettiqin ders.. kimya Tepkime türleri matematik Fonksiyonlar biyoloji hücre fizik vektörler geometri çemberler edebiyat gazel dil anlatım paragraf konular bunlar. tümüyle nefret ettiğim ders yok
---> En nefret ettiqin ders.. kimya Tepkime türleri matematik Fonksiyonlar biyoloji hücre fizik vektörler geometri çemberler edebiyat gazel dil anlatım paragraf konular bunlar. tümüyle nefret ettiğim ders yok