---> en nefret ettiğiniz şarkıcı kimdir? Annem :D Justin Bieber mı ne var ya o .
Mizu Bayan Üye 25 Ağu 2011 #161 ---> en nefret ettiğiniz şarkıcı kimdir? Annem Justin Bieber mı ne var ya o .
M Mastor Kayıtlı Üye 25 Ağu 2011 #162 ---> en nefret ettiğiniz şarkıcı kimdir? Emre aydın, hande yener, demet akalın, sinan akçl,
LocKe GururLan Bayan Üye 25 Ağu 2011 #163 ---> en nefret ettiğiniz şarkıcı kimdir? Gülben Ergen Nihat Dogan
' Kors@N Kayıtlı Üye 27 Ağu 2011 #165 ---> en nefret ettiğiniz şarkıcı kimdir? Ajdar idolüm diğer bütün şarkıcılardan nefret ederim ..
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 27 Ağu 2011 #166 ---> en nefret ettiğiniz şarkıcı kimdir? Ajdar CiguLi
Doubleist Kayıtlı Üye 27 Ağu 2011 #168 ---> en nefret ettiğiniz şarkıcı kimdir? Fatih Ürek, Ajdar : )
H HaDeS Kayıtlı Üye 27 Ağu 2011 #169 ---> en nefret ettiğiniz şarkıcı kimdir? nihat dogan,ismail bilmem ne k
N nedenbendede Kayıtlı Üye 12 Şub 2012 #170 ---> en nefret ettiğiniz şarkıcı kimdir? Gökhan Özen , Justin Timberlake bu ikisi yeterli nefret etmeye. (; Birde son olarak listelerde üst sıraları zorlayan Can Bonomo , iyğğ . Lölz
---> en nefret ettiğiniz şarkıcı kimdir? Gökhan Özen , Justin Timberlake bu ikisi yeterli nefret etmeye. (; Birde son olarak listelerde üst sıraları zorlayan Can Bonomo , iyğğ . Lölz
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 12 Şub 2012 #171 ---> en nefret ettiğiniz şarkıcı kimdir? HaDeS' Alıntı: nihat dogan,ismail bilmem ne k Genişletmek için tıkla ... + katılıyorum
---> en nefret ettiğiniz şarkıcı kimdir? HaDeS' Alıntı: nihat dogan,ismail bilmem ne k Genişletmek için tıkla ... + katılıyorum
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 12 Şub 2012 #172 ---> en nefret ettiğiniz şarkıcı kimdir? Ahmet Kaya
parasite Kayıtlı Üye 12 Şub 2012 #175 ---> en nefret ettiğiniz şarkıcı kimdir? HaDeS' Alıntı: ismail yk Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum saçma sapan şarkı diye yazdığı sözlerle bu kadar albüm satması ayrı bir konu başlı başına ...
---> en nefret ettiğiniz şarkıcı kimdir? HaDeS' Alıntı: ismail yk Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum saçma sapan şarkı diye yazdığı sözlerle bu kadar albüm satması ayrı bir konu başlı başına ...
J judaa Kayıtlı Üye 19 Şub 2012 #176 ---> en nefret ettiğiniz şarkıcı kimdir? şuan halil sezai başı çekiyor.
lawyer Bayan Üye 24 Şub 2012 #179 ---> en nefret ettiğiniz şarkıcı kimdir? müslüm gürses-- ferdi tayfur--orhan gencebay -- ibrahim tatlıses
---> en nefret ettiğiniz şarkıcı kimdir? müslüm gürses-- ferdi tayfur--orhan gencebay -- ibrahim tatlıses