---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? oqlum / kızım dön önünee ! !
sup3r1s1 Bayan Üye 11 Haz 2009 #21 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? oqlum / kızım dön önünee ! !
Buğra1 Kayıtlı Üye 11 Haz 2009 #22 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? Gülecek bişey varsa söleyin hep birlikte gülelim
sup3r1s1 Bayan Üye 11 Haz 2009 #23 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? Siz kopya çekerek aslında beni değil kendinizi kandırıyosunuz
---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? Siz kopya çekerek aslında beni değil kendinizi kandırıyosunuz
Ar!za Bayan Üye 11 Haz 2009 #24 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? endLesS' Alıntı: oturun cocuklar hahaha yada oturabılırsınız hahaha Genişletmek için tıkla ...
---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? endLesS' Alıntı: oturun cocuklar hahaha yada oturabılırsınız hahaha Genişletmek için tıkla ...
Ar!za Bayan Üye 11 Haz 2009 #25 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? Ben duvarlara mı anlatıyorum? Şu grup çok konuşuyoo.. Sınavdan iyi almış olabilirsin ama sözlüyle notunu düşürcem.. Kopya çekene hakkımı helal etmiyorum (dinci söylüyo ) Hep aynı kişiler konuşuyo. Biraz da farklı kişiler katılsın derse.. Konuşmaaaa!!!! Sen gel bakiim ön sıraya.. İyi niyetimi suistimal ediyosunuz.. Çok iyi biliyorsanız anlatmıyorum sınavda sorumlusunuz... vs.. Son düzenleme: 11 Haz 2009
---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? Ben duvarlara mı anlatıyorum? Şu grup çok konuşuyoo.. Sınavdan iyi almış olabilirsin ama sözlüyle notunu düşürcem.. Kopya çekene hakkımı helal etmiyorum (dinci söylüyo ) Hep aynı kişiler konuşuyo. Biraz da farklı kişiler katılsın derse.. Konuşmaaaa!!!! Sen gel bakiim ön sıraya.. İyi niyetimi suistimal ediyosunuz.. Çok iyi biliyorsanız anlatmıyorum sınavda sorumlusunuz... vs..
Deniz kızı Bayan Üye 16 Eki 2012 #27 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? Hep aynı kişilerin parmaklarını görüyorum farklı arkadaşlar siz de derse katılın. :I
---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? Hep aynı kişilerin parmaklarını görüyorum farklı arkadaşlar siz de derse katılın. :I
Rock SouL Kayıtlı Üye 16 Eki 2012 #28 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? # neye guluyasaniz soyleyin hep beraber gulelim # kendini de unutsaydin..
---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? # neye guluyasaniz soyleyin hep beraber gulelim # kendini de unutsaydin..
G Gökbörü Kayıtlı Üye 16 Eki 2012 #29 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? sız gelırken ben donuyordum
Skaikru Kayıtlı Üye 17 Eki 2012 #31 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? Kesinlikle bizde en çok olan 'Arka sıra ayırıcam sizi.' Bugün rezil olduk zaten tüm sınıfa
---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? Kesinlikle bizde en çok olan 'Arka sıra ayırıcam sizi.' Bugün rezil olduk zaten tüm sınıfa
Skaikru Kayıtlı Üye 17 Eki 2012 #32 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? Ar!za' Alıntı: Kopya çekene hakkımı helal etmiyorum (dinci söylüyo ) Genişletmek için tıkla ... bu iyiymiş ya
---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? Ar!za' Alıntı: Kopya çekene hakkımı helal etmiyorum (dinci söylüyo ) Genişletmek için tıkla ... bu iyiymiş ya