:8:
>|FoR_You|< Banned 9 Haz 2009 #3 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? Hep aynı kişilerin parmaklarını görüyorum farklı arkadaşlar siz de derse katılın %100 bunu soyLuo
---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? Hep aynı kişilerin parmaklarını görüyorum farklı arkadaşlar siz de derse katılın %100 bunu soyLuo
endLesS Webmaster 9 Haz 2009 #7 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? oturun cocuklar hahaha yada oturabılırsınız hahaha
İnci 1907 Prenses 9 Haz 2009 #9 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? Çok iyi biliyorsanız anlatmıyorum sınavda sorumlusunuz bizim 12 tm çok bilmiş olduğu ve çok konuştuğu için hep bu söz çıkar hocalardan
---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? Çok iyi biliyorsanız anlatmıyorum sınavda sorumlusunuz bizim 12 tm çok bilmiş olduğu ve çok konuştuğu için hep bu söz çıkar hocalardan
kanat$z_melek Bayan Üye 9 Haz 2009 #10 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? Sen evinde de böyle etrafa mı saçıyorsun çöpleri hahaha
GeBeriK GeLin Bayan Üye 9 Haz 2009 #11 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? Hep aynı kişilerin parmaklarını görüyorum farklı arkadaşlar siz de derse katılın
---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? Hep aynı kişilerin parmaklarını görüyorum farklı arkadaşlar siz de derse katılın
A AtaKa'n Banned 9 Haz 2009 #12 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? İyi niyetimi suistimal ediyorsunuz
Hira Bayan Üye 10 Haz 2009 #13 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? söyleyinde hep beraber gülelim
.HappineSs. asdfghjklşi? Kayıtlı Üye 10 Haz 2009 #14 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? Gülecek bişey varsa söleyin hep birlikte gülelim
harakiri Kayıtlı Üye 10 Haz 2009 #15 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? Kendini de evde unutsaydın. =)
Hira Bayan Üye 10 Haz 2009 #16 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? ha birde bizim edebiyat hocasından; esprin varsa sakla sonra söylersin aptalın teki var bu sınıfta bütün gerizekalı insanların bir sınıfta toplanması çok ilginç bişey doğrusu gibigibi...
---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? ha birde bizim edebiyat hocasından; esprin varsa sakla sonra söylersin aptalın teki var bu sınıfta bütün gerizekalı insanların bir sınıfta toplanması çok ilginç bişey doğrusu gibigibi...
hepsi_yalan Bayan Üye 10 Haz 2009 #17 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? KENDİ ARANIZDA KONUŞMAYIN:d
karakule Bayan Üye 10 Haz 2009 #18 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? kendi aranızda konuşmayın ve arka sıra ayırcam sizi
ZeNa Bayan Üye 10 Haz 2009 #19 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? Çok iyi biliyorsanız anlatmıyorum sınavda sorumlusunuz
modaezo Bayan Üye 11 Haz 2009 #20 ---> En meşur ögretmen sözleri nelerdir? din öğretmeni=yahu bir susun