---> En iyi dizi Hangisi? Yahsi Cazibe :)
blooddrunk Bayan Üye 13 Eyl 2011 #62 ---> En iyi dizi Hangisi? Diğer; Game of Thrones Türk dizileri iyice saçmalamaya başladı.
LazTurk53 Kayıtlı Üye 13 Eyl 2011 #63 ---> En iyi dizi Hangisi? şefkat tepe- samanyolu tv de yayınlanıyor, asker diziler hoşuma gidiyor, mesela sakarya fırat oda çok güzel
---> En iyi dizi Hangisi? şefkat tepe- samanyolu tv de yayınlanıyor, asker diziler hoşuma gidiyor, mesela sakarya fırat oda çok güzel
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 15 Eyl 2011 #64 ---> En iyi dizi Hangisi? Kalbim Seni Seçti Yıllar sonra dizi müziğinde ADA cıktığı zaman havalara ucuyorum :Ü :160: 22:15 te atv de bugün bi göz gezdirin..
---> En iyi dizi Hangisi? Kalbim Seni Seçti Yıllar sonra dizi müziğinde ADA cıktığı zaman havalara ucuyorum :Ü :160: 22:15 te atv de bugün bi göz gezdirin..
Baski34 Kayıtlı Üye 3 Eki 2011 #70 ---> En iyi dizi Hangisi? Cocuklar Duymasın. Arka sokakLarda Güzel (Y)
A Adelia Bayan Üye 7 Eki 2011 #72 ---> En iyi dizi Hangisi? muhteşem yüzyıl kuzey güney aynı gün olmasaydı kuzey güneyi de kesin izlerdim .D
---> En iyi dizi Hangisi? muhteşem yüzyıl kuzey güney aynı gün olmasaydı kuzey güneyi de kesin izlerdim .D
ELaSu Bayan Üye 7 Eki 2011 #73 ---> En iyi dizi Hangisi? Muhtesem Yuzyil , Fatmagül ve iffet dizisini kacirmam ....
H havva aytas Bayan Üye 7 Eki 2011 #74 ---> En iyi dizi Hangisi? aDıNı FeRiHa KoYDuM.. öYLe ßiR GeÇeR ZaMaN Ki.. aNNeLeR iLe KıZLaRı.. aRKa SıRaDaKiLeR.. KıSaCaSı ßüTüN DiZiLeR aMa BuNLa ÇooooK SeWDiKLeRiM..
---> En iyi dizi Hangisi? aDıNı FeRiHa KoYDuM.. öYLe ßiR GeÇeR ZaMaN Ki.. aNNeLeR iLe KıZLaRı.. aRKa SıRaDaKiLeR.. KıSaCaSı ßüTüN DiZiLeR aMa BuNLa ÇooooK SeWDiKLeRiM..