affetmem heralde..
ashli Bayan Üye 28 Eyl 2010 #24 ---> en iyi arkadaşınızdan kazık yediniz ne yaparsınız Aynı öle bir karşılık da ben ona verdikten sonra affederim (
---> en iyi arkadaşınızdan kazık yediniz ne yaparsınız Aynı öle bir karşılık da ben ona verdikten sonra affederim (
AyPeri Bayan Üye 30 Eyl 2010 #25 ---> en iyi arkadaşınızdan kazık yediniz ne yaparsınız Başıma geLdi Yakın zamanda ama Asla affetmem qözümde sıfır artık
---> en iyi arkadaşınızdan kazık yediniz ne yaparsınız Başıma geLdi Yakın zamanda ama Asla affetmem qözümde sıfır artık
Erva Bayan Üye 1 Eki 2010 #26 ---> en iyi arkadaşınızdan kazık yediniz ne yaparsınız Bana yanlış yapacak biri en yakın arkadaşım olamaz.. Bu konuda seçiciyim ve şimdiye kadar da böyle bir şey yaşamadım..
---> en iyi arkadaşınızdan kazık yediniz ne yaparsınız Bana yanlış yapacak biri en yakın arkadaşım olamaz.. Bu konuda seçiciyim ve şimdiye kadar da böyle bir şey yaşamadım..
_-RoCk-_ Bayan Üye 4 Eki 2010 #27 ---> en iyi arkadaşınızdan kazık yediniz ne yaparsınız çook yiyorum o kazıkları bn ama yinede affederm
---> en iyi arkadaşınızdan kazık yediniz ne yaparsınız çook yiyorum o kazıkları bn ama yinede affederm
T Tavuklupilav Bayan Üye 4 Eki 2010 #28 ---> en iyi arkadaşınızdan kazık yediniz ne yaparsınız Arkadaşa bağlı xD