---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? kanka ortak (:
qumusSs Bayan Üye 7 Haz 2010 #22 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? kuzu bebem Laan xD faLan fiLan
AySe^^ Bayan Üye 8 Haz 2010 #23 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? Canım,bitanem,tatlım,hayatım,hatunum,bebeğim,aşkım vs.. xD
---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? Canım,bitanem,tatlım,hayatım,hatunum,bebeğim,aşkım vs.. xD
H Hiphop_girL Bayan Üye 8 Haz 2010 #26 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? lakap takarız.
►MåsåL◄ Bayan Üye 8 Haz 2010 #27 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? ê$$êk'im oDå SıPå'm
LaNéDLy qHz Bayan Üye 8 Haz 2010 #28 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? Tatlım , Hayatım
Kαяαм[ε]L * Bayan Üye 9 Haz 2010 #29 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? Birine paşam : ) Birine Lan : )
A Addict Kayıtlı Üye 30 Ağu 2010 #31 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? Kızlara hacı abla Erkeklere dayı hacı falan Birde çok havamdaysam dostum ahbap falan
---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? Kızlara hacı abla Erkeklere dayı hacı falan Birde çok havamdaysam dostum ahbap falan
Salvo Kayıtlı Üye 30 Ağu 2010 #32 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? Moruk, Nigga kanka müdür fanky esrar çift kağıt ot
` RaPiMisT ~ Bayan Üye 30 Ağu 2010 #33 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? Tatlım Bebeğim Dostum Müdür.
cluee Bayan Üye 30 Ağu 2010 #34 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? Kanka Bebeğim Hayatım Balım Tatlım Kuzum Yavrum
Gülendam. Bayan Üye 31 Ağu 2010 #36 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? Komşu kızı, aybalam.
T TrCasH Kayıtlı Üye 31 Ağu 2010 #37 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? Birader eger kız ise duruma göre lakap xD
T Tavuklupilav Bayan Üye 31 Ağu 2010 #39 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? Gundi hahaha