En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz?
GamzeLiim Bayan Üye 8 Ara 2009 #6 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? ismi ile ve ya Canim derim ..
İnci 1907 Prenses 8 Ara 2009 #7 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? bu anketin olması gerekiyo adminlerin ilgilenmesini talep ediyorum
---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? bu anketin olması gerekiyo adminlerin ilgilenmesini talep ediyorum
Έ έғګąʼnέ Banned 8 Ara 2009 #8 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? zilli xD şaka şaka ismiyle..
N ` nazLı .. Bayan Üye 8 Ara 2009 #9 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? Lan ya da bebişim.ama çoğunLukLa Lan xD
` Nur ~ Bayan Üye 11 Ara 2009 #11 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? Lannn xD Hacıı xD maL
Ece555 Bayan Üye 11 Ara 2009 #12 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? canım benim ya da ismi ile hitap ederim
^shékér kıs^ Bayan Üye 11 Ara 2009 #13 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? Lan xD pıtırcık
C carlos oliviera Kayıtlı Üye 11 Ara 2009 #16 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? kanka-kankı-moruk-badi-lan-oğlum-bırader
D dilaraaks Bayan Üye 29 May 2010 #18 ---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? Kanka-Kanki. Ama genelde adının sonuna 'oş' ekini getiririm.
---> En iyi arkadaşınıza ne diye hitap edersiniz? Kanka-Kanki. Ama genelde adının sonuna 'oş' ekini getiririm.