Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gece de birşeyler karaladım, Olmayan BİZ adına.. Sahi,ne ara bittik biz Ne zaman sen ve ben olduk.. Şarkılar da dindirmiyor artık acılarımı. Aklımdasın, Her gece,her saat,her dakika,her .. Bazen nereye kadar gidecek böyle diyorum. O senin aklında sabahlıyor,Sen benim. Hak mı bu bize? Söylesene! Geriye sadece hatıralar,ve Can kırıklarım kaldı, Kime çevirsem bakışlarımı kırıklarım daha çok acıtıyo canımı.. Oysa sana sölicek o kadar çok sözüm vardı ki, Binlerce,milyonlarca 'SENİ SEVİYORUM' biriktirmiştim yüreğimde,dudaklarımda. Daha duyamadan kayıp gittin ellerimden. Baktığım heryerde,aynalarda bile seni görüyorum. Soranlara anlatamıyorum, Sen anlatılmazsın ki , Yaşanırsın ve ben herşeye rağmen seni yaşadım. Artık kelimelere bile dökemiyorum İçimdeki seni,Hayalimdeki seni .. BİZ'i.. Ne olur DÖN sevgili.. Acılarımı dindirmek için,mutlu olmak için Dön..