---> en çook kızlar mı erkekler mi aldatır?? Cinsiyet değil,Kişilik meselesi...
DiReNiS Bayan Üye 3 May 2009 #21 ---> en çook kızlar mı erkekler mi aldatır?? Cinsiyet değil,Kişilik meselesi...
nerqs_54 Bayan Üye 3 Ağu 2009 #25 ---> en çook kızlar mı erkekler mi aldatır?? Eskiden erkekLer derdim ama şuan ikiside .
!q3k Bayan Üye 3 Ağu 2009 #26 ---> en çook kızlar mı erkekler mi aldatır?? ikiside aldatır ama bence en çok erkekler...
nones Bayan Üye 3 Ağu 2009 #29 ---> en çook kızlar mı erkekler mi aldatır?? İkiside Karakter meselesi bu
I Im_Awesome Kayıtlı Üye 3 Ağu 2009 #33 ---> en çook kızlar mı erkekler mi aldatır?? Bir araştırma okumuştum orda kadınlar diyordu Ama o dünya çapında Türkiye'de erkekler..
---> en çook kızlar mı erkekler mi aldatır?? Bir araştırma okumuştum orda kadınlar diyordu Ama o dünya çapında Türkiye'de erkekler..
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 7 Ağu 2009 #34 ---> en çook kızlar mı erkekler mi aldatır?? kızLar
Hira Bayan Üye 7 Ağu 2009 #35 ---> en çook kızlar mı erkekler mi aldatır?? en çooooook erkeklerdir tabii
Fearless_TR Kayıtlı Üye 9 Eyl 2009 #39 ---> en çook kızlar mı erkekler mi aldatır?? Kadınlar bence .. Ama karakter meselesi bu erkeklerde aldatmıyor demiyorum ama bana kalırsa kadınlar biraz fazla
---> en çook kızlar mı erkekler mi aldatır?? Kadınlar bence .. Ama karakter meselesi bu erkeklerde aldatmıyor demiyorum ama bana kalırsa kadınlar biraz fazla