---> en cok ogrenmek istediginiz dil kürtce.. (:
_KUL_ Kayıtlı Üye 20 Mar 2010 #106 ---> en cok ogrenmek istediginiz dil Arapça ve çerkezce öğrenmek isterdim...
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 19 Nis 2011 #108 ---> en cok ogrenmek istediginiz dil dığersmanlıca,farsça
Łiz O'мurphy~ ₪ ø lll ·o. Bayan Üye 7 May 2011 #109 ---> en cok ogrenmek istediginiz dil ispanyoLca ve fransızca olabilir
TheWhisper Kayıtlı Üye 7 May 2011 #110 ---> en cok ogrenmek istediginiz dil İtalyanca İngilizce İspanyolca
Okyanus_Ateşi Bayan Üye 16 Tem 2011 #114 ---> en cok ogrenmek istediginiz dil Fransızca dedim ama bunun yanında su anda en popüler dil olarak Rusça ve Çince geliyor..
---> en cok ogrenmek istediginiz dil Fransızca dedim ama bunun yanında su anda en popüler dil olarak Rusça ve Çince geliyor..
Rock SouL Kayıtlı Üye 16 Tem 2011 #116 ---> en cok ogrenmek istediginiz dil Rusça ve Almanca. Ama öğrenmek için de pek bi gayretim yok xD
H huaynacapac Kayıtlı Üye 16 Tem 2011 #117 ---> en cok ogrenmek istediginiz dil The Godfather'ın da etkisiyle italyanca
ohlin Bayan Üye 16 Tem 2011 #119 ---> en cok ogrenmek istediginiz dil italyanca ve ispanyolca uğraşıyorum pek bir ilerleme olmuyor