En çok Neden Ağlarsınız?

EN ÇOK NEDEN AĞLARSINIZ?

• Dertlerim Olduğu Zaman

Oy: 8 29.6%
  • Sevgilim'den Ayrıldığım Zaman

Oy: 1 3.7%
  • Yanlız Kalmak İstediğim Zaman

Oy: 3 11.1%
  • Aldatıldığım Zaman

Oy: 0 0.0%
  • Diğer[Belirtiniz]

Oy: 15 55.6%

• Kullanılan toplam oy
    27
---> En çok Neden Ağlarsınız?

Kolay kolay ağlamam..

Ama ağladığım zaman da kendimi durduramam...

İnsanın ihitiyacıdır bence ağlamak...Gülmek ne kadar insana kendini iyi hissettiriyorsa,ağlamakta aynı şekilde. :)

Diger...ailemi cok özledigim zaman..."Su odamda 4 duwar ustume gelince"!

Himm o kadar suLu gözlü birisi degiLim ama duygusalasdigim zaman genelde gözlerim yasarir ....

ben dostlarımın beni bazen anlamadıkları için ailemin beni bazen anlamadığı için hayvanat bahçelerindeki eselet altındaki hayvankar afrikalı çocuklar için bazı isteklerimin yerine getirmeyince bazı dostlarımı kaybedince bazı arkadaşlarımla küsünce hocalarla aram kötü olduğu zaman korktuğum zaman stres altındayken rahmetli babannem için rahmetli ergin dedem için duygulaştığım zamanlar ve sevgililerimden ayrıldığım zamanlar ağlıyorum ergin dedemi ve babannemi çok özlüyorum onlar ben 4-5 yaşlarındayken ölmüşler onlarda dünyadan gittiler allah onlarında bedenlerinden aldı ruhlarını bazen diyorumki niye allah ben erken yaştayken öldürdü onları keşke öldürmeseydi diyorum ama allahın bi bildiği var allah hepimize ve herkeze bi ömür biçmiş allaha isyan etmiyorum ve allaha isyan edemem ben allahtan korkan biriyim kendimi üstün bi insan olarakta görmüyorum

Son düzenleme:

sebebi çokkkk...ailemi kaybettigim zaman,haksızlık yapıldıgı zaman,ihanete ugradıgım zaman....annemin kabristanına gittigim zaman....duygularımı dertlerimi içime akıtıp dayanamadıgım zaman....duygusal bir insanım aglamak için çok nedenlerim olur....selametle kalın..

GeneLDe AyrıLıK Sahnelerine AĞlarım hayatıMdaDa her zaman ne zaman biriyle wedalaşSam uzun Uzun AĞlarım Sıradan bir veda bile Yıkıyor Beni

AsLında DuygusaLım her DuyGu yukLu Anlam ifade eden şey için aĞLıyorum :S

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri