---> En çok kullandığın tersleme sözü??:D Uza çabuk... Mal ya!! Defol
kanat$z_melek Bayan Üye 6 Nis 2009 #41 ---> En çok kullandığın tersleme sözü?? Uza çabuk... Mal ya!! Defol
xDa2qNésSsOuLx Bayan Üye 17 Nis 2009 #44 ---> En çok kullandığın tersleme sözü?? bi s*ktr qit yaa hahaha
R RaPizM^^ Bayan Üye 17 Nis 2009 #46 ---> En çok kullandığın tersleme sözü?? git başımdan tabi tabi arada da defol
emocuq_kız Bayan Üye 18 Nis 2009 #47 ---> En çok kullandığın tersleme sözü?? ben lan yürü git işine derdim veya bas git derdim
Salvo Kayıtlı Üye 7 Tem 2009 #53 ---> En çok kullandığın tersleme sözü?? anket düzeltildi Site İçinde Mal-Lan-nan Gbi Kelimelerin Kullanılması Yasaktır ..
---> En çok kullandığın tersleme sözü?? anket düzeltildi Site İçinde Mal-Lan-nan Gbi Kelimelerin Kullanılması Yasaktır ..
uqaLa pRenz Banned 30 Ağu 2009 #54 ---> En çok kullandığın tersleme sözü?? s** lan bas git isinmi yok
L LibertyFighter Kayıtlı Üye 30 Ağu 2009 #55 ---> En çok kullandığın tersleme sözü?? sus uzaklaş burdan git kumda oyna
L limonlubrokoli Bayan Üye 31 Ağu 2009 #56 ---> En çok kullandığın tersleme sözü?? h ve ı.. evet böyleydi, gördük biz.
U UykuCu Kayıtlı Üye 2 Eyl 2009 #58 ---> En çok kullandığın tersleme sözü?? forumda söyLenmez x) ama en terbiyelisi " Gir bir yerde bayıl.. "
---> En çok kullandığın tersleme sözü?? forumda söyLenmez x) ama en terbiyelisi " Gir bir yerde bayıl.. "
# мσŁŁ наωк ~ Banned 2 Eyl 2009 #59 ---> En çok kullandığın tersleme sözü?? zaman kötü ........ gerisini boşverin buda sölenmez
P princess* Bayan Üye 3 Eyl 2009 #60 ---> En çok kullandığın tersleme sözü?? kalbimi kırmışsa konuşmaya çalışıyorsa "tamam aglama"