---> En çok izlediğin film türleri? komedi korku romantik komedi romantik dram
Sibel1 Bayan Üye 26 Eki 2011 #21 ---> En çok izlediğin film türleri? komedi korku romantik komedi romantik dram
parpali Banned 27 Eki 2011 #23 ---> En çok izlediğin film türleri? tüm türleri izliyorum ama aksiyon ağırlıklı
parasite Kayıtlı Üye 13 Şub 2012 #25 ---> En çok izlediğin film türleri? romantik komedi , komedi yada bilim kurgu seyrediyorum.kafa yorucak beni üzücek filmlerden özellikle uzak duruyorum ...
---> En çok izlediğin film türleri? romantik komedi , komedi yada bilim kurgu seyrediyorum.kafa yorucak beni üzücek filmlerden özellikle uzak duruyorum ...
Earl Freyja Bayan Üye 31 Ocak 2016 #27 ---> En çok izlediğin film türleri? gerilim, korku bilim dram, romantik.
Heulwen Kayıtlı Üye 31 Ocak 2016 #28 ---> En çok izlediğin film türleri? Aksiyon, macera, komedi, savaş.
Depending Kayıtlı Üye 3 Şub 2016 #29 ---> En çok izlediğin film türleri? Aksiyon, Tarih - Savaş, Dram
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 1 Nis 2016 #30 ---> En çok izlediğin film türleri? komedi - romantik komedi - bilim kurgu
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 1 Nis 2016 #31 ---> En çok izlediğin film türleri? Bilim-kurgu başta olmak üzere; Aksiyon, macera, dram, savaş, korku ve gerilim.
---> En çok izlediğin film türleri? Bilim-kurgu başta olmak üzere; Aksiyon, macera, dram, savaş, korku ve gerilim.