---> En Çok Hangisini Seversiniz? RüzgaR
EßooSH Bayan Üye 4 Eyl 2009 #22 ---> En Çok Hangisini Seversiniz? Hepsi dedim bEn Kar desem rüzgar kalıCaktı..
aysima_ Bayan Üye 4 Eyl 2009 #24 ---> En Çok Hangisini Seversiniz? yağmur yağmurda gezmek uyumak süperrr
pLensesiLya Bayan Üye 4 Eyl 2009 #28 ---> En Çok Hangisini Seversiniz? Kardan adam Karı Sefiorm en çok
tutqu_kaulitz Bayan Üye 5 Eyl 2009 #31 ---> En Çok Hangisini Seversiniz? güneşi severim en çok .. ama yağmuruda severim (yağmur altında yürümk güzel oluyor)
---> En Çok Hangisini Seversiniz? güneşi severim en çok .. ama yağmuruda severim (yağmur altında yürümk güzel oluyor)
buket46 Bayan Üye 6 Eyl 2009 #32 ---> En Çok Hangisini Seversiniz? yagmur ve sonrasındakı toprak kokusu
MiSTiK61 Kayıtlı Üye 14 May 2011 #36 ---> En Çok Hangisini Seversiniz? duygusallıktan falan anlamam ama yağmurlu havanın hastasıyım hüzün verir bana
---> En Çok Hangisini Seversiniz? duygusallıktan falan anlamam ama yağmurlu havanın hastasıyım hüzün verir bana
Prensesimm Bayan Üye 24 Haz 2011 #40 ---> En Çok Hangisini Seversiniz? Yağmurdan nefret eder Güneşee ßayılırıııımmmmmmmmmmmmmm