---> En Çok Etkilendiğiniz Film ? Dağ.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 26 Ocak 2013 #124 ---> En Çok Etkilendiğiniz Film ? 3 ıdıot cok begendım
M mertozkar Banned 11 Tem 2013 #126 ---> En Çok Etkilendiğiniz Film ? açıkçası ben bütün izlediğim filmlerden bi pay çıkartıyorum kendime
---> En Çok Etkilendiğiniz Film ? açıkçası ben bütün izlediğim filmlerden bi pay çıkartıyorum kendime
H HaDeS Kayıtlı Üye 11 Tem 2013 #127 ---> En Çok Etkilendiğiniz Film ? Esaretin Bedeli (The Shawshank Redemption)
'-DamLa Bayan Üye 11 Tem 2013 #129 ---> En Çok Etkilendiğiniz Film ? Her çocuk Özeldir Nefes 3 idoits
'Gülümse :D Prenses 14 Tem 2013 #131 ---> En Çok Etkilendiğiniz Film ? esaretin bedeli babam ve oğlum cesaretin var mı aşka paradise kiss
S Stinko Kayıtlı Üye 25 Tem 2013 #132 ---> En Çok Etkilendiğiniz Film ? Néppox' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bal_böceği' Alıntı: 3 ıdıot cok begendım Genişletmek için tıkla ... '-DamLa' Alıntı: Nefes 3 idoits Genişletmek için tıkla ... Benımde
---> En Çok Etkilendiğiniz Film ? Néppox' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... bal_böceği' Alıntı: 3 ıdıot cok begendım Genişletmek için tıkla ... '-DamLa' Alıntı: Nefes 3 idoits Genişletmek için tıkla ... Benımde
Fth93 Kayıtlı Üye 10 Şub 2014 #136 ---> En Çok Etkilendiğiniz Film ? 3 Idiots Taare Zameen Par V For Vendetta
Silencio Kayıtlı Üye 10 Şub 2014 #137 ---> En Çok Etkilendiğiniz Film ? 3 İdiots Fanaa V For Vandetta
T TuNa_HaN Kayıtlı Üye 10 Şub 2014 #138 ---> En Çok Etkilendiğiniz Film ? Scarface Fight Clup Bir Zamanlar Amerika
XPeke Kayıtlı Üye 11 Şub 2014 #139 ---> En Çok Etkilendiğiniz Film ? Hircin sevgilim . Cizgi pijamali cocuk . Piyanist. Arada kalan. Cennetin cocuklari. Neredesin supermen.
---> En Çok Etkilendiğiniz Film ? Hircin sevgilim . Cizgi pijamali cocuk . Piyanist. Arada kalan. Cennetin cocuklari. Neredesin supermen.
avan35 Sevmek Kim, Sen Kimsin, Kayıtlı Üye 11 Şub 2014 #140 ---> En Çok Etkilendiğiniz Film ? Bahar Dalları