---> En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisidir..? diş ağrısı
Callisto Temet Nosce Kayıtlı Üye 13 Eyl 2012 #21 ---> En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisidir..? diş ağrısı
FrodoBaggins Kayıtlı Üye 13 Eyl 2012 #22 ---> En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisidir..? Baş ağrısı,karın ağrısı yerlere yatırıyo o derece :S
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 14 Eyl 2012 #23 ---> En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisidir..? Diş
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 14 Eyl 2012 #25 ---> En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisidir..? mknszkrall' Alıntı: kalp ağrısı Genişletmek için tıkla ... Aynen Katılıyorum :3dh2b:
---> En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisidir..? mknszkrall' Alıntı: kalp ağrısı Genişletmek için tıkla ... Aynen Katılıyorum :3dh2b:
C Castiyel Kayıtlı Üye 14 Eyl 2012 #27 ---> En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisidir..? Yeniyim Selam Diş Ağrısı
Valetta Bayan Üye 15 Eyl 2012 #28 ---> En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisidir..? Bir diş ağrısı bir böbrek ağrısı gerisi yalan
S SinemMsSs34 Bayan Üye 16 Eyl 2012 #32 ---> En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisidir..? Karın ağrısı Yalnızlık milyarlarca insanı görmemezlikten gelmektir.
---> En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisidir..? Karın ağrısı Yalnızlık milyarlarca insanı görmemezlikten gelmektir.
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 16 Eyl 2012 #34 ---> En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisidir..? KaLp , Yürek , Böbrek Ağrısı.
Cin1 Kayıtlı Üye 16 Eyl 2012 #35 ---> En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisidir..? Diş daha yirmilik dişim çıkmadı yaş oldu 27 harelde 30 cıkıcak :a:
---> En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisidir..? Diş daha yirmilik dişim çıkmadı yaş oldu 27 harelde 30 cıkıcak :a:
busem85 Bayan Üye 17 Eyl 2012 #36 ---> En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisidir..? Allaha şükür henüz bir yerim kırılmadı o yüzden bilemiyorum. Ama diş ağrısı çok fena
---> En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisidir..? Allaha şükür henüz bir yerim kırılmadı o yüzden bilemiyorum. Ama diş ağrısı çok fena
Sumosum Bayan Üye 17 Eyl 2012 #37 ---> En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisidir..? Karın agrısı 2buklum ediyor insanı :/
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 17 Eyl 2012 #38 ---> En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisidir..? hala cevap vermemıstım bu soruyor anketı gordukce sınır oldum cevap vermeyı uzattmm dıs agrısı cekmedım ama cogunluga uyup Diş Ağrısı dedım
---> En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisidir..? hala cevap vermemıstım bu soruyor anketı gordukce sınır oldum cevap vermeyı uzattmm dıs agrısı cekmedım ama cogunluga uyup Diş Ağrısı dedım
AyPeri Bayan Üye 17 Eyl 2012 #39 ---> En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisidir..? Karın Ağrısı bir de hiç yaşamadım ama kırık ağrısı kötüdür herhalde
---> En Çekilmez Ağrı Sizce Hangisidir..? Karın Ağrısı bir de hiç yaşamadım ama kırık ağrısı kötüdür herhalde