---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek :) onu hiç sevmedim
REiSS Kayıtlı Üye 26 Kas 2010 #762 ---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek Dünya'nın En İyi Futbolcusu Kazım Kazım xD
Deathalone Banned 14 Ara 2010 #764 ---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek jenifer lopez sevgilisini benle aldatıo hahaha
doostum_ Kayıtlı Üye 14 Ara 2010 #765 ---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek doostum_' Alıntı: hayatta yalan konuşmadım Genişletmek için tıkla ... xD
---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek doostum_' Alıntı: hayatta yalan konuşmadım Genişletmek için tıkla ... xD
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 Ocak 2011 #767 ---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek ırakı ben bombaladım
mentaLway Banned 4 Ocak 2011 #774 ---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek -_-sweetemo-_-' Alıntı: ben ölüyüm hahaha Genişletmek için tıkla ... rsme bakarsak inanıyorum hahahahahaha hiç yalana benzemiyor sweetemo öldü
---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek -_-sweetemo-_-' Alıntı: ben ölüyüm hahaha Genişletmek için tıkla ... rsme bakarsak inanıyorum hahahahahaha hiç yalana benzemiyor sweetemo öldü
REiSS Kayıtlı Üye 4 Ocak 2011 #776 ---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek OlDsToNeBoY' Alıntı: Deli İbo Barcelonada Genişletmek için tıkla ... hahaha
---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek OlDsToNeBoY' Alıntı: Deli İbo Barcelonada Genişletmek için tıkla ... hahaha
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 4 Ocak 2011 #780 ---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek bütün balıklar karaya vurmuş hahaha