---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek :) galiba aşık diilm xP xD
kanat$z_melek Bayan Üye 10 Mar 2009 #402 ---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek cezadan nefret ediyorum sago dinlemeden duramıyorum istanbul attacktaki ramizden nefret ediyorum doğana gıcık kapıyorum fenerbahçeyi canımdan çok seviyorum beşiktaştan nefret ötesi bişey ediyorum
---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek cezadan nefret ediyorum sago dinlemeden duramıyorum istanbul attacktaki ramizden nefret ediyorum doğana gıcık kapıyorum fenerbahçeyi canımdan çok seviyorum beşiktaştan nefret ötesi bişey ediyorum
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 11 Mar 2009 #403 ---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek . Son düzenleme: 17 May 2016
kanat$z_melek Bayan Üye 11 Mar 2009 #404 ---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek cezadan nefret ediyorum şarkıları berbat hiç sevmiyorum onu...
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 11 Mar 2009 #408 ---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek düşLer forumdan Nefret ediyorum..
kanat$z_melek Bayan Üye 11 Mar 2009 #409 ---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek düşler forum diye biyer mi var?
R RuThLeSs Kayıtlı Üye 12 Mar 2009 #411 ---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek fbnın muzesınde avrupa kupası var en buyuk yalan
G Gülümse. Bayan Üye 12 Mar 2009 #412 ---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek nazlı çok çirkin bi kız taktım nazlıya
matrock_guzel Bayan Üye 13 Mar 2009 #416 ---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek johnny depp evlenme teklf etti bana DD
küL keDiSi Bayan Üye 13 Mar 2009 #417 ---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek 11 senedir aynı aynı kalem ucunu kullanıyorum
SepTemBer Bayan Üye 13 Mar 2009 #420 ---> En Büyük yaLani kim Söyleyecek özentileri çok seviyorum.onlarsız hayat olmaz