en büyük elmaz madeni

nemesiss

Bayan Üye
Bu resimler Güney Afrikada bulunan bir elmas madeninin resimleridir.
Bu dehşet çukurun derinligi 525 Mt. çapı ise 1.200 metredir.
Müthiş hava boşlugu yaratması sebebiyle bu çukur üzerinde uçak ve helikopter uçması yasaklanmıştır.
Bu çukurun ne derece büyük oldugunu anlamak açısından birinci resimdeki kırmızı ok ile işaretli yeri inceleyiniz.
Ok'la işaretlenmiş şey aslında 16 tekerlekli olan ve madende çalışan kamyonlardan birinin görüntüsüdür
Valla sizi bilmem ama ben bu resimleri görünce çukurun boyutları aklımı durdurdu.
Düşünebiliyormusunuz böyle bir çukuru açmanın zahmetini ;
Herhalde birkaç yıl içinde ve yüzlerce iş makinası çalışarak açılmıştır burası
Ayrıca oradan çıkan hafriyatın boyutlarını hayal bile edemiyorum.

resim3li51qv7re1vu2.jpg

resim4kh41ce1vo5id1.jpg

resim5yv41mh1zd3yk4.jpg

resim7xz51qf8pe4bl8.jpg

o OK işaretıyle qosterdıgı Arabamı benmı yanlıs goruom ne kdar buyuk o öle bee bi adam ayaa kaysa düşse ıcıne parçası kalmaz asagı düşesiye kadar öhh

şimdi bu elmas madeniyle ilgili birşey daha açıklayayım. bu madenin üstünden kesinlikle uçak helikopter geçemiyor. Oluşturduğu manyetik alandan dolayı içine çekiyor o yüzden yaklaşık 12 kilometre etrafından dolaşarak gidiyorlar buda benim duyduğum bir bilgi ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
şimdi bu elmas madeniyle ilgili birşey daha açıklayayım. bu madenin üstünden kesinlikle uçak helikopter geçemiyor. Oluşturduğu manyetik alandan dolayı içine çekiyor o yüzden yaklaşık 12 kilometre etrafından dolaşarak gidiyorlar buda benim duyduğum bir bilgi ;)

bilgi içn tşkkrler ama bn açıklamasında yapmıştım okumamışsın demek;)

rica ederim aslıı

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol puff
antalya havalimanı transfer
Geri