---> En acı yara hangisidir ? Sevdiğinizin kalbinizde açtığı yara
cmrkmr85 Bayan Üye 7 Tem 2009 #22 ---> En acı yara hangisidir ? Sevdiğinizin kalbinizde açtığı yara...
arjin Kayıtlı Üye 7 Tem 2009 #23 ---> En acı yara hangisidir ? şimdilik anne baba kardeş veya evlat acısı görmedim allaha şükür.yaşadıklarım içinde en acısı sevdiğimin kalbimde açtığı yara...
---> En acı yara hangisidir ? şimdilik anne baba kardeş veya evlat acısı görmedim allaha şükür.yaşadıklarım içinde en acısı sevdiğimin kalbimde açtığı yara...
kiraz Kayıtlı Üye 8 Tem 2009 #30 ---> En acı yara hangisidir ? Sevdiğinizin kalbinizde açtığı yara...
R RaPizM^^ Bayan Üye 8 Tem 2009 #31 ---> En acı yara hangisidir ? KaRaNLıK' Alıntı: "Sevdiğinizin kalbinizde açtığı yara " Genişletmek için tıkla ... ..
---> En acı yara hangisidir ? KaRaNLıK' Alıntı: "Sevdiğinizin kalbinizde açtığı yara " Genişletmek için tıkla ... ..
C cansu_fb Kayıtlı Üye 8 Tem 2009 #32 ---> En acı yara hangisidir ? sevdiğinizin kalbinde açtığı yara.. hiçbişeye benzemiyor
Solid Snake Banned 8 Tem 2009 #33 ---> En acı yara hangisidir ? Acı bir yara yoktur bence.En azından bana acı gelen bir yara olmadı hiç.
---> En acı yara hangisidir ? Acı bir yara yoktur bence.En azından bana acı gelen bir yara olmadı hiç.
HayaL&MasaL Bayan Üye 20 Tem 2009 #34 ---> En acı yara hangisidir ? Sevdiğinizin kalbinizde açtığı yara
kRoNik vaKa.. Bayan Üye 21 Tem 2009 #35 ---> En acı yara hangisidir ? bence evlat acısı ve ailenden birini kaybetmek.. boşuna dememişler evlat yakar , koca yıkar die..
---> En acı yara hangisidir ? bence evlat acısı ve ailenden birini kaybetmek.. boşuna dememişler evlat yakar , koca yıkar die..
S *Seda.. Bayan Üye 21 Tem 2009 #36 ---> En acı yara hangisidir ? Sevginin olduğu her yerde acı daima büyüktür .
A$Koliq ^^ Bayan Üye 23 Tem 2009 #37 ---> En acı yara hangisidir ? Sevdiğinizin kalbinizde açtığı yara.
I Intelligent Kayıtlı Üye 27 Tem 2009 #39 ---> En acı yara hangisidir ? Aşk Bilmem... vücudumdaki acılan yara hahaha