---> Emoların halini gördüğünde Allah'a dua edenler. yz ßnide:D
A AhsenvebeN Kayıtlı Üye 14 Kas 2009 #42 ---> Emoların halini gördüğünde Allah'a dua edenler. İnSan Deil ki BunLar HaLimDen cok cok memnunum...=)
---> Emoların halini gördüğünde Allah'a dua edenler. İnSan Deil ki BunLar HaLimDen cok cok memnunum...=)
C carlos oliviera Kayıtlı Üye 29 Kas 2009 #44 ---> Emoların halini gördüğünde Allah'a dua edenler. sokakta cok var bunlardan acıyorum uzuluyorum kızıyorum ama en cokta guluyorum acınacak haldeler
---> Emoların halini gördüğünde Allah'a dua edenler. sokakta cok var bunlardan acıyorum uzuluyorum kızıyorum ama en cokta guluyorum acınacak haldeler
H hLL-shN Kayıtlı Üye 29 Kas 2009 #45 ---> Emoların halini gördüğünde Allah'a dua edenler. Ben hallerine hakkten acıyorum ve dua ediyorum.Ne olcak Allahın özentileri.
---> Emoların halini gördüğünde Allah'a dua edenler. Ben hallerine hakkten acıyorum ve dua ediyorum.Ne olcak Allahın özentileri.
_YORGUN_ Kayıtlı Üye 8 Ara 2009 #46 ---> Emoların halini gördüğünde Allah'a dua edenler. Allaha'a hergün dua ediyorum =)) Benide eklerseniz sevinirim...
---> Emoların halini gördüğünde Allah'a dua edenler. Allaha'a hergün dua ediyorum =)) Benide eklerseniz sevinirim...
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 26 Ara 2009 #48 ---> Emoların halini gördüğünde Allah'a dua edenler. beNide YazıN =)
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 27 Ara 2009 #50 ---> Emoların halini gördüğünde Allah'a dua edenler. tipe bak cay demle hahaha böle tipleri sokakda görsem bizim berbere götürecem 2 numaraya vurdurtucaksın gezsın sora emoyum diye
---> Emoların halini gördüğünde Allah'a dua edenler. tipe bak cay demle hahaha böle tipleri sokakda görsem bizim berbere götürecem 2 numaraya vurdurtucaksın gezsın sora emoyum diye
LoKuMuM<3 Bayan Üye 27 Ara 2009 #51 ---> Emoların halini gördüğünde Allah'a dua edenler. yazimmi adını anıl beyxD
AhuELa'S<3 Bayan Üye 15 Şub 2010 #52 ---> Emoların halini gördüğünde Allah'a dua edenler. Bni de yazın bni de hahaha korkunç bunların tipleri yhaa
---> Emoların halini gördüğünde Allah'a dua edenler. Bni de yazın bni de hahaha korkunç bunların tipleri yhaa
Sibel1 Bayan Üye 23 Ağu 2011 #54 ---> Emoların halini gördüğünde Allah'a dua edenler. bende varm bendee
Nickotine Kayıtlı Üye 26 Ara 2011 #56 ---> Emoların halini gördüğünde Allah'a dua edenler. Ekleyiniz...
quLDeniz Bayan Üye 7 Eki 2012 #57 ---> Emoların halini gördüğünde Allah'a dua edenler. akıL fikir ver diyenLerdenim