---> eMo tüRü yazıLaR... ben pek bişi anlamadm biri bana bu dili öğretsn :D
mermaid Bayan Üye 5 Nis 2009 #21 ---> eMo tüRü yazıLaR... ben pek bişi anlamadm biri bana bu dili öğretsn
SS ßyAkSİyoη Kayıtlı Üye 15 Nis 2009 #24 ---> eMo tüRü yazıLaR... shanol mu xD ay olseydım daha ıyıydı
B bebeqim Kayıtlı Üye 30 Nis 2009 #26 ---> eMo tüRü yazıLaR... chok dadlusunuz bea pai pai emoları chok sefıom bhende emoyum qi
LION KING Yɑlɑn zekɑ işidir, dürüstlük ise cesɑret. Eğer zek Kayıtlı Üye 1 Haz 2009 #31 ---> eMo tüRü yazıLaR... sağol.............
RappeR_qiRL Banned 1 Haz 2009 #32 ---> eMo tüRü yazıLaR... Alınmayın ama kendi yorumum saçmalıktan başka birşey değil Tabi herkez kendi tarzını yaşamakta özgür
---> eMo tüRü yazıLaR... Alınmayın ama kendi yorumum saçmalıktan başka birşey değil Tabi herkez kendi tarzını yaşamakta özgür
endLesS Webmaster 1 Haz 2009 #33 ---> eMo tüRü yazıLaR... ohyLe dheme chanhım yhaa sufe bhu khonhusmha tharzı Thurkchenhın ıchıne edhıyoLhaR hahaha
---> eMo tüRü yazıLaR... ohyLe dheme chanhım yhaa sufe bhu khonhusmha tharzı Thurkchenhın ıchıne edhıyoLhaR hahaha
RappeR_qiRL Banned 1 Haz 2009 #36 ---> eMo tüRü yazıLaR... ayhnhen qhanqhilerhh dhoru zhölühozunuzhhh