ayhhhhhhhhhhhhhhhhh saqolllll
PuZzL3 Banned 3 Şub 2009 #63 ---> Turkish emo turk emo emo turkiye ßazıları Abartmış Ama Çok Güzel Bazılarıda Tabi xD Emeğine Sağlık
---> Turkish emo turk emo emo turkiye ßazıları Abartmış Ama Çok Güzel Bazılarıda Tabi xD Emeğine Sağlık
D Dionysus. Banned 25 Şub 2009 #66 ---> Emo Turkey, Turkish Emo, turk emo turkiye Ophelia gördüm sandımmm :ç ps : bunların çoğusu Türk değil, inanmayın, inandırtmayın.
---> Emo Turkey, Turkish Emo, turk emo turkiye Ophelia gördüm sandımmm :ç ps : bunların çoğusu Türk değil, inanmayın, inandırtmayın.
minniq_meLeq Bayan Üye 7 Mar 2009 #67 ---> Emo Turkey, Turkish Emo, turk emo turkiye quseLLeR payLasım için tesk.
ıLqm!^^ Bayan Üye 15 Mar 2009 #68 ---> Emo Turkey, Turkish Emo, turk emo turkiye Aaa Bora'yla Ali'de orda xD hepsi Türk deqiL yanLz onLarn
---> Emo Turkey, Turkish Emo, turk emo turkiye Aaa Bora'yla Ali'de orda xD hepsi Türk deqiL yanLz onLarn
sAke Kayıtlı Üye 17 Mar 2009 #69 ---> Emo Turkey, Turkish Emo, turk emo turkiye zaaa onuruda koymuşlar koptum güzel olmuş sürekli aynı Türklerdi deişikliği bi burda gördüm
---> Emo Turkey, Turkish Emo, turk emo turkiye zaaa onuruda koymuşlar koptum güzel olmuş sürekli aynı Türklerdi deişikliği bi burda gördüm
W wampir-kız.16 Kayıtlı Üye 22 Mar 2009 #70 ---> Emo Turkey, Turkish Emo, turk emo turkiye ölmek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm[/B]
mystic Bayan Üye 23 Mar 2009 #72 ---> Emo Turkey, Turkish Emo, turk emo turkiye dieséL' Alıntı: tutanmı var Genişletmek için tıkla ... hahaha maalesef beğenmedim,bi bakayım dedim ama emoları pek sevmiyorum
---> Emo Turkey, Turkish Emo, turk emo turkiye dieséL' Alıntı: tutanmı var Genişletmek için tıkla ... hahaha maalesef beğenmedim,bi bakayım dedim ama emoları pek sevmiyorum
W wampir-kız.16 Kayıtlı Üye 23 Mar 2009 #73 ---> Emo Turkey, Turkish Emo, turk emo turkiye bence süperler heheeeeeee
W wampir-kız.16 Kayıtlı Üye 23 Mar 2009 #74 ---> Emo Turkey, Turkish Emo, turk emo turkiye emolaraaaaa bayılıyorummmmmmmmmmmmmm
D DaDLu ßeLa Kayıtlı Üye 29 Mar 2009 #76 ---> Emo Turkey, Turkish Emo, turk emo turkiye sen benm heR qeCe eFkaRım… qözümDe Ki yaŞım! SiqaRa Dumanım! SeN ßenm DamaRLaRımdaKi KaNıM… aLNıMDaKi Yazım! Son ßahaRım !
---> Emo Turkey, Turkish Emo, turk emo turkiye sen benm heR qeCe eFkaRım… qözümDe Ki yaŞım! SiqaRa Dumanım! SeN ßenm DamaRLaRımdaKi KaNıM… aLNıMDaKi Yazım! Son ßahaRım !
S sekergirl Kayıtlı Üye 10 Nis 2009 #77 ---> Emo Turkey, Turkish Emo, turk emo turkiye ya ben siyahlı elinde elma olan emoya bittim hemde çok pis aşık oldum çok ama çok YAKIŞIKLI
---> Emo Turkey, Turkish Emo, turk emo turkiye ya ben siyahlı elinde elma olan emoya bittim hemde çok pis aşık oldum çok ama çok YAKIŞIKLI
cewik Kayıtlı Üye 13 Nis 2009 #78 ---> Emo Turkey, Turkish Emo, turk emo turkiye abi çok farklı bir tarz yafff
?_zEFa_? Kayıtlı Üye 25 Nis 2009 #80 ---> Emo Turkey, Turkish Emo, turk emo turkiye naN phenm fodo ne ara koydunush buraa aa :$