Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gene seni ihmal etmişim tatlım. Kusura bakma, böyle olmak zorunda ... Her zaman seninle ilgilenemem ki canım :M
Bu sabah gene klasik toplantılarımızdan vardı diyemeyeceğim. Bu sabahki olağan dışıydı gerçekten... xD
Yeni elemanlarımız geldi.. Artık bayan sayısı arttı ve toplantılarımız daha resmi bir boyut kazandı. Henüz acemiler ama eminim kısa sürede her şeyi öğreniverirler :Ü
Her neyse size ne ki bundan zaten :Ç
Ramazan da bitiyor be Günlük kardeş... Nasıl geçer , nasıl bu sıcakta oruç tutarız dedik... Al bitti işte :M
Allah(c.c.) ,insana taşıyamayacağı yük vermez.Bunu da geçirdik çok şükür.
Bu akşam herkese dua edeceğim. Öncelikle de sevgili kardeşimiz Casual-Kadir. için. (Seni seviyoruz kardeşim)
Herkesin kandilini Kutlar , Hayırlara vesile olmasını dilerim. Dualarınızı bekliyorum.
Görüşmek üzere ...
hahahahahahaGünlük :M
Bugün aldığım ilan ı aşk hahaha
krizlerdeyim.
1. i love you really jou are just perfect :67:
2.Seninle sonsuza kadar
3.Sen gökyüzünde en parlak yıldız gibisin, sen çok güzelsin ama çok benden uzak
4.you are just perfect really
Sensiz bir hayat cehennemde yaşamak gibi çünkü dünya gitmişti ve ben sağkalım arasında seçim ya da ölmek zorunda, seninle ölürüm
SevgiLi Günlük:
Sonunda kavuştuk birbirimize...
Gece bizimdi. Deniz bizim için parlıyordu. O'nun mavi gözleri gibi.
Ellerini tutmak ve bir masal diyarının içine beraber dalmak...
Hiç unutamayacağım bir gece.
Vize dönemine de bugün hayırlısıyla son noktayı koyuyorum...
Ah o Osmanlı Türkçesi Grameri dersi yok muuuuu:1a9:
Onu da hallettim mi tamamdır.
her neyse.
2-3 gecedir ve artık gündüzler de dahil olmak üzere dinlediğim şarkıyı sizlerle paylaşmak istiyorum :love3:
Ağlamak serbest ...
Nesrin Sipahi-Bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım İstanbul'un...
Bu Sabah erkenden uyandım.Hazırlandım ve çıktım evden. Osmanlı Türkçesi dersine yetişemem sanıyordum ama yetiştim . Ne zamandır görüşemediğim bir arkadaşımla karşılaştım bugün. Onunla muhabbet ettik biraz.
Sonra derste metin okuttu hocaaa xD Ben de ilkokul 1 . sınıf çocukları gibi okumaya başladım. çok sinir bozucu bir şey ne yapiyim rika zor arkadaşım.
Ders bitiminde de dolaştım biraz kuzenime d. günü hediyesi aradım ama beğenemedim hiçbir şey.
O da yarına kaldı... Neyse zaten pazartesi gününe kadar vaktim var ...
Görüşürüz öptüm kendimi bay:love3:
Bugün her şey çok güzel gidiyordu....
Ya dedim ki kendi kendime,hayırdır inşallah bütün işlerim rast gitti.
Ama sonunda nazar mı değdi, ne olduysa her şey tam tersine döndü.
Daha dün hayaller kuruyordum her şey çok güzel olacak diye. Belki de erken karar vermiştim bir şeyler için... ama bazen ne kadar zorlasan da olmuyor işte.
Kısaca , fazlasıyla sarsıldım günlük...
Belki bi süre foruma da gelmem bilmiyorum.:uzgunkiz:
Meydana gelen olaylar ile başa çıkmanız pek kolay olmasa bile yapıcı ve olumlu davranarak sorunlarla başa çıkabilirsiniz. Hayatı ve olayları sorguladığınız bir dönemdesiniz. İsteklerinizi ortaya koymanız daha kolay olacak. Üstelik dostlarınızın desteği ve isteklerinizi gerçekleştirmeye yönelik ortaya çıkan kararlılığınız, çevrenizi etkileyecek. Bu arada eskiden değer verdiğiniz her ne var ise, gözünüzde değeri azalabilir ve başka şeyler değer kazanabilir.
Günün Şarkısı:
:connie_rockingbaby:
Sevgili Günlük
Birileri feci halde benim kalbimi kırsa da, tek kelamı bile esirgese de , seni istemiyorum deyip de ne yapmak istediğini anlatmasa da... ben mutluyum :M banane...
Bugün sana güzel tatlı şımarık uzun saçlı kahve gözlü iç mimar olmak isteyen biricik kuzenimi anlatacağım. :Ü Belki de farkında olmadan anlatmışımdır xD
Onu çooooOoOoOoOoOoO...k seviyorum. İyi ki var. Bana moral veriyor. Karar veremediğim zamanlarda fikirlerimi doğru yönlere çekiyor. İçmeden sarhoş olduğumda bile uyan kızım la su içtin diye dürtüyo yani o derece.Güvendiğim karlara dağlar mı yağdı dedim şu an bayıldı. Kendimi öpüyorum. :M
kendimi seviyorum :M
:124af:
bay.:423423:
seni çok özledim
gece gözlüm benim
gemilere bin gel yine gidersin
sonbahar rüzgarı
kırarken dalları
ayrı düşen yaprak
yaşar mı söyle
olsaydım olsaydım
ben yağmur olsaydım