Emel & Günlüğünün Dram'ı

---> Emel & Günlüğünün Dram'ı

WнιтєRσσт;4436899' Alıntı:
Ağzını kıracam artık kapat şu konuyu

dediğin gibi kapatmak lazım ama bir şeylerle karşılaştıkça susamıyorum ve hiç soğuk kanlı olamıyorum
onların istedikleri de bu ya...

uff tamam daha bu konuda konuşmayacağm gerçekten. haklısın.:uzgunkiz:

Günlük,
Bu aile ya batar ya çıkar..
ama birbirimize daha fazla kenetlendik..
İnşallah her şey yoluna girecek..
Allah daha büyük sıkıntı vermesin bize tek duam bu.

yeter artık bıktım her şeyden ya bıktım ya bıktımmmmmmmm ölmek istiyorum yaaaaa al canımı kurtuliyim allahım al şu canımı yaaaaaaaaaaaa

Sen bana yaşatma Allah'ım o acıyı ya nasıl korktum :(

o adama bie şey olursa herkes hesabını ödiycek tek tek sorcam ben tek tek

Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem):
−‘Bela yönünden insanların en şiddetlisi, Nebilerdir. Sonra rütbece en üstün olanlar. Kul dinine göre belaya uğratılır. Kişi dininde kuvvetli ise belası şiddetli olur. Eğer dininde zayıf ise o da dinine göre belaya uğratılır. Bela kuldan ayrılmaz (imtihana devam eder) ta ki kul üzerinde hiç günah kalmamış bir halde yeryüzünde gezer olunca onu bırakır’ buyurdu.”

Böyle olacağı belliydi
4 dersten büte kaldım.
O kadar yoğun çalışmama rağmen sınavlarda bocaladım
E adam 2 tane soru sorar da
biri 25 puan , diğeri 75 puan olursa
böyle olur...

Şimdi kafam yerlere düşüp sürünse de
zorrrla ders çalışıyorum...
Sıkıntı bir değil ki arkadaş...
Günlüğümü takip eden arkadaşlarım dualarınızı eksik etmeyin :)

Görüşmek üzere
neşemiz yerine gelsin

Bu aralar derdin büyük finaller yüzünden ilgilenemiyorum kusura bakma uygun vaktinde bir 70lik çekek şuurumuz yerine gelsin [MENTION=159585]hadisarbeni[/MENTION] ile öyle yapıyoruz. Bilmem yapıyormuyduk ama öyle bişey hatırlıyorum, ha yok lan o rüyamdaydı, zaten anca rüyamızzda mmınnımmınnım :M

WнιтєRσσт;4440954' Alıntı:
Bu aralar derdin büyük finaller yüzünden ilgilenemiyorum kusura bakma uygun vaktinde bir 70lik çekek şuurumuz yerine gelsin [MENTION=159585]hadisarbeni[/MENTION] ile öyle yapıyoruz. Bilmem yapıyormuyduk ama öyle bişey hatırlıyorum, ha yok lan o rüyamdaydı, zaten anca rüyamızzda mmınnımmınnım :M
xD
yapıorus tatlım
ama senle degil arkadslarla:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri