Elini kıyma makinesine kaptırmış...+18
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 14 Mar 2013 #3 ---> Elini kıyma makinesine kaptırmış...+18 Allahım bu nasıl bıse bole :s
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 14 Mar 2013 #4 ---> Elini kıyma makinesine kaptırmış...+18 Canından Can Gitmiştir Ya .. Erkek Kardeşimin Kolunu Merdaneli Çamaşır Makinasının Merdanesine Kaptırması Geldi :M
---> Elini kıyma makinesine kaptırmış...+18 Canından Can Gitmiştir Ya .. Erkek Kardeşimin Kolunu Merdaneli Çamaşır Makinasının Merdanesine Kaptırması Geldi :M
yesil83 Bayan Üye 6 Nis 2013 #6 ---> Elini kıyma makinesine kaptırmış...+18 Ay. Boyle seylerde cok dikkatli olmak gerek. Canim kiymetli oldugundan bazen is yaparken dikkatli davraniyorum hatta yururken bile
---> Elini kıyma makinesine kaptırmış...+18 Ay. Boyle seylerde cok dikkatli olmak gerek. Canim kiymetli oldugundan bazen is yaparken dikkatli davraniyorum hatta yururken bile
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 6 Nis 2013 #7 ---> Elini kıyma makinesine kaptırmış...+18 Her hangi bir makinede iş yapıyorsan çok dikkatli olman lazım yoksa bir an dalgınlıkta böyle şeylerin başına gelmesi kaçınılmaz.
---> Elini kıyma makinesine kaptırmış...+18 Her hangi bir makinede iş yapıyorsan çok dikkatli olman lazım yoksa bir an dalgınlıkta böyle şeylerin başına gelmesi kaçınılmaz.
LiFe Kayıtlı Üye 23 Nis 2013 #8 ---> Elini kıyma makinesine kaptırmış...+18 Her gün Bu makinede 6 saat kadar işim oluyor Allah bana yardım etsin Affı yok gerçekten
---> Elini kıyma makinesine kaptırmış...+18 Her gün Bu makinede 6 saat kadar işim oluyor Allah bana yardım etsin Affı yok gerçekten
Clarisse Bayan Üye 29 Nis 2013 #9 ---> Elini kıyma makinesine kaptırmış...+18 Çok kötü ya. Genç biri sanırım yazık gerçekten.
BadMatmazel توغبه Prenses 7 Ara 2015 #12 ---> Elini kıyma makinesine kaptırmış...+18 Bismillah bu ne