---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? nefesimsin
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 18 Tem 2009 #681 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? nefesimsin
meRve^^ Bayan Üye 18 Tem 2009 #682 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Ne kαdαr yükseksen de hαyαt hep 180 de x)
|EsMeRSerSerY| Kayıtlı Üye 18 Tem 2009 #683 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? ßenle dans etme dansöz olursun
R RaPizM^^ Bayan Üye 18 Tem 2009 #684 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? ask dillere sakız olmus:8:
|EsMeRSerSerY| Kayıtlı Üye 18 Tem 2009 #687 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Herşeye Katılanlar Bu Dönemde Hanımağa mı yoksa .. neyse bunu yazardım ! hatta kazırdım
---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Herşeye Katılanlar Bu Dönemde Hanımağa mı yoksa .. neyse bunu yazardım ! hatta kazırdım
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 19 Tem 2009 #689 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Pencereden Atbeni İn Aşagı Kız Tut Beni
meRve^^ Bayan Üye 19 Tem 2009 #690 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Hemşomuyus snLe yaa
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 19 Tem 2009 #691 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? 3Tür 5dir Kızlar Hoştur Dünya Boşdur Çostur Çoştur Çostur
---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? 3Tür 5dir Kızlar Hoştur Dünya Boşdur Çostur Çoştur Çostur
meRve^^ Bayan Üye 19 Tem 2009 #692 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Lazmısn snde hahaha
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 19 Tem 2009 #693 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? He Çatır Çatır Çat Çatlatıyor o beni
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 19 Tem 2009 #695 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Rahat Dur Akıllı :Ol Az Yawas DA SAkin Ol Bırak Şeytanlıkları Takıl Bana Mutlu Ol OYYY
---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Rahat Dur Akıllı :Ol Az Yawas DA SAkin Ol Bırak Şeytanlıkları Takıl Bana Mutlu Ol OYYY
isTanßlue Banned 21 Tem 2009 #697 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? HaYat Bir SıNaVsa Adımı Yazıp Çıkmak Yerine... KAgıdı Yırtatım daha iyi...
---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? HaYat Bir SıNaVsa Adımı Yazıp Çıkmak Yerine... KAgıdı Yırtatım daha iyi...
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 21 Tem 2009 #699 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Sen Kalem Ol Bense Kagıt Yaz Beni Yarim Yarim
kRoNik vaKa.. Bayan Üye 21 Tem 2009 #700 ---> ELine Sprey Boya Verseler Duvara ne yazardın??? Dostum Uyan $u TaTLı Rüyadan.. yazarım