Elim Kolum Bağlı Yardım Edin Lütfen :(

---> Elim Kolum Bağlı Yardım Edin Lütfen :(

soyle yaz;

sensizlik cok zor..ozluyorum seni.hatalarimi anliyorum..ama hatasizda olmuyor..sana kizdim diye bukadr uzaklasma...

vs gibisinden....gorme sansin varsa bencee cicek alip suprizde et.

soyle yaz;

sensizlik cok zor..ozluyorum seni.hatalarimi anliyorum..ama hatasizda olmuyor..sana kizdim diye bukadr uzaklasma...

vs gibisinden....gorme sansin varsa bencee cicek alip suprizde et.

Zaten aynı okuldayız hergun bırbırımızı goruyoruz. Çiçek almayı dusundum ama terlerse dıye cok korkuyorum :S

korkarsan birsey olmaz.kendini topla bir demet gul ver.yada oturdugu masaya birak bir notla...

biseylr yappppppppppppppppppp

korkarsan birsey olmaz.kendini topla bir demet gul ver.yada oturdugu masaya birak bir notla...

Evlerinin yanında bir kafe var. Belkı bı kac gun onceden ayarlayı soylesem gelmeyebılır. Bende şey yapmayı dusunuyorum.
Tam onun eve gelıs saatınde mesaj atcam mesela. Senı burda beklıyorum eger gelırsen benı cok mutlu edersı dıye. Sence nasıl olur ? :S

Duygularını anlatan güzel bir şiir yaz birde kırmızı bir gül götür..Belki işe yarar :)

hym...ehhh yap gorecez.tamam ozaman...boyle yap.ama bir an once yap

iyi sanlar/

ya kem küm etme bnce bu şekilde düşüncem ,kızgınım vs şeyler söyler.tut kolundan seviyorum de ya

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri