Elim Kolum Bağlı Yardım Edin Lütfen :(

Emre4041

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 4 ay önce sevgılım farklı tartısmalardan dolayı beni terk etti.Aylardır konusamıyorduk.Ama aynı okulda okuyoruz ve hergun gozgoze bakıyoruz.Ben 4 gun once cok sınırlendım ve konusmadıgım sevgılıme bır tane mesaj attım. Benım sevgımı haketmıyorsun aylardır senı beklıyorum vs. falan dıye.Sonra bu sayede telefonda konustuk ve cok tartıstık ve konusmanın sonuna dogru ıkımızde yumusamaya basladık . Ve bende dun mesaj attım bırsey konusmak ıstıyorum dıye . İlk basta cevap alamadım ve sonra yınemı sayacaksın bana tarzında mesaj attı.Neysekı soylemek ıstedıklerımı soyledım ozur dıledım yalvardım tekrar baslayalım dıye ve oda Sana cok kızgınım suanda mantıklı dusunemıyorum kızgınlıgım gecmıyor dedı . Ve sonra konusmamız bıttı. Yanı ben tekrar barısacagımızı dusunuyorum ama sızlerın yardımına ıhtıyacım var. Nasıl gonlunu anlabılırım . Yanı tam anlamıyla onla barısmak ıstedıgımı ansıl gosterebılırım ???
Cok caresızım lutfen yardım edın :(:(

---> Elim Kolum Bağlı Yardım Edin Lütfen :(

emre gelişme yokmu :S

Evet işte var. Ben okul acıldıgında berı bekledım bugune kadar. Ve okulda bı kac kere goz goze falan geldık ben mesaj attım 1 ay once ama cevap vermedı. 4 gun oncede cok doldum sinirlendim ve artık yuzume bakma sevgımı haketmıyorsun dıye mesaj attım . Oda ne dıyosun sen falan dedı. Sonra aradı herşeyı yıktın attın dedı ama hala gonlu bende dıye dusunuyorum cunku hakaret falan etmedı . bız bunun ıcınmı beraber olduk falan dedık . Sonra dun mesaj attım yalvardım ılk absta yınemı sayacaksın bana falan dedı sonra benyalvardım . Oda cok kızgınım sana kızgınlıgım gecmıyor falan dedı. Elım kolum baglı napacagımı bılmıyorum :(

kendini affettirmek için ona sürprizler yap çiçekle git yanına..

kendini affettirmek için ona sürprizler yap çiçekle git yanına..

Dün epey konustuk ve en son cevap vermedı ben senı cok ozledım dıyınce . Sonra musaıtmı degılsın neden cevap vermıosun dedım . Cok kızgınım dedı . Bende ıstedıgını soyle ben herseyı yapmaya hazırım senı tekrar kazanmaya ama yeterkı susmayalım dedım. Oda bısey dıyemıcem ıyı geceler dedı . Neden yaptı bunu bılmıyorum :(

aklı karışık gibi. yada başkasına ilgi duyuyor bahane üretiyor kızgınım diyerek,üzerine yüklüyor sorumluluğu

emin değilim kız bahane üretir gibi. Yanılıyoda olabilirim. Ama çiçekle git yanına..sürpriz yap eger bahane üretmemişse bu davranışın onu çok etkiler. bişey değişmezse niyeti farklıdır,baskasını istiyordur. dene gör..
benim gitmem lazım.

emin değilim kız bahane üretir gibi. Yanılıyoda olabilirim. Ama çiçekle git yanına..sürpriz yap eger bahane üretmemişse bu davranışın onu çok etkiler. bişey değişmezse niyeti farklıdır,baskasını istiyordur. dene gör..
benim gitmem lazım.

Peki denicem tesekkur ederim . Görüşmek üzere ..

kıza sabah akşam onu çok sevdiğini söyle mesaj at yeterli olur heralde:)

kıza sabah akşam onu çok sevdiğini söyle mesaj at yeterli olur heralde:)

Dun Bır kac tane mesaj attım konustuk ama sonra bı mesajımdan sonra cevap vermedı 2 saat bekledım sonra ben attım musaıt degılmısın dıye oda Sana kızgınlıgım gecmıyor dedı. Yanı suan mesaj atmam bıle kozdırıyor sanırım onu :S

ya çok fazla üstüne gitme bence bazı şeyler zamanla düzeliyo zaten.ok

bence çok fazla üsteleme sıkılır o zaman..
biraz kendi haline bırak derim

yok yok bak şimdilik çok fazla sıkma ara ara mesaj at sonra.

Zamana bırak ,her şey olacağına varıyor zaten ..

bekle ozaman..bak demis kzginim dusunemiyom..biraz zaman ver.geri yaz ona...tabi yuumusak dilli ol..

gelismleri paylas :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri