Elifin Şiir Arşivi (Canımın Çoğu Kaldı Sende)

---> Elifin Şiir Arşivi (Canımın Çoğu Kaldı Sende)

Sen acimiydin? Ben ask sanmistim....

Yanlış yollarda yürümekten, yürüyüp de bir menzile erememekten yoruldum!…

Hep mi kanacak bu yürek!?… Hep mi kanayacak!?… Dinmiyor sızım… Kapanmıyor yaralarım… Ne halimden anlayan var, ne de bir yoldaşım…. Yalnızım…….! Yalnızlık en kara geceden daha kara!.. Aşk adına ne varsa, hepsi terk edip gitmiş beni… Öylece umutsuz, çaresiz, sessiz kalmışım… BEN ACIYI, SEVDA SANMIŞIM…!!!

Hiç böyle olacağımı düşünmezdim oysa… Bitmez sanırdım! Tükenmez bilirdim! ”GİTMEZ” derdim…! GİTTi…!!! Giderken geride bir enkaz bırakacağını bile bile gitti…! Ne kaldı şimdi bana acıdan başka!?… Susmaktan ve acıyı yaşamaktan başka, ne gelir elimden!?…

”Her aşk biter!” derler ama; böyle yıkıcı, böyle yakıcı olması gerekmiyor ki bitişlerin… Hem benim AŞKIM bitmedi! Bitmeyecek de… Daha hiçbirşey yaşamadan, hayatı paylaşmadan nasıl bitsin!?… Bu yürek onun için atmaya devam ederken, nasıl tükensin!?…

Yüreğim bir firara daha tanıklık etti işte!.. Hep hüzünle hatırlanacak dünler… Nasıl geçeceği meçhul bugünler ve gelmeyecek yarınları yaşamanın zamanı şimdi!.. ”Ondan bana ne kaldı!?…” diye düşünüyorum da, aklıma yalanlardan başka hiçbirşey gelmiyor…! O mu daha çok USTAYDI, yoksa ben mi çok SAFTIM!?… Anlayamıyorum… Hiçbir soruya yanıt bulamıyorum!

Al işte!…
Yine ağlıyorum!!!
Kelimeleri durdurmayı öğrendimde, birtek gözyaşlarıma söz geçiremiyorum…!!!

Ben hayata ve aşka karşı üzerime düşen herşeyi hakkıyla yerine getirirken, böyle acı çekmek reva mı!?… Ya da gerçek hayat başka bir boyutta, bu gördüğüm rüya mı!?… Gittiği yerden dönse, ”Hata yapmışım!” dese, sevdiğini söylese, geçer mi bu KALP AĞRISI!?… Diner mi AŞK ACISI!?… Korkuyorum acıya alışmaktan… Korkuyorum HER ACIYI SEVDA sanmaktan…!!!

Şimdi böylesine zayıfken, böylesine kırılmışken, yine yalnış bir yola saparım ben!.. Yüreğimin sızısını dindirecek diye, yalnış kollara sarılırım!.. Sonra yine gelsin hüzün, gelsin acı…
Oysa;

AÇIM BEN SAF SEVDALARA!

YALANLARA BULAŞMAMIŞ AŞKLARA!!

İHANETLERLE ANILMAYAN İNSANLARA!!!

AÇIM, HİÇ BİRŞEY BEKLEMEDEN SEVENLERE!!!!

KALP GÖZÜYLE, GÖREBİLENLERE!!!!!

DÜRÜSTLERE, GÜVENİLİRLERE!!!!!!
Madem aşkım bu kadar korkutuyor herkesi, madem sevdamın büyüklüğünü görüp kaçıyorlar!!! ÖyLeyse ne ismim, ne cismim kalsın geride! Savrulup gideyim toz bulutlarıyla, hiçkimsenin erişemeyeceği topraklara…!

Yeter ki acısız yaşansın

şk bir kez daha dokunma bana..

Her gün yanında olamamaktan korkuyorum

Sesini duyamamaktan

Seni görünce, sana alışmaktan da korkuyorum

Nedense sensizlikten de korkuyorum

Bir gün hoşça kal demenden

İstemesem de;

Bir gün, bir gül gibi

İçimde solmandan korkuyorum

Hafızamda bırakacağın hatıralardan

Hatıralardan kaçamamaktan

Adını unutamamaktan korkuyorum

Ah be güzelim;

Ben seni sevmekten korkuyorum.

Benimkisi sadece bir sevda

Göz yaşlarımla söndüremediğim

Korkularımı yenemediğim

Söyleyemediğim

Fakat, kendimi tükettiğim

Ve beni;

Yedi kat yerin dibine sokan

Utandıran, korkutan

An be an içimi yakan

Cesaretsiz bir sevdan

Bu nasıl bir sevda ?

Anlayamıyorum

Ah be güzelim;

Ben seni sevmekten korkuyorum.

Biliyor musun;

Aklımdan hiç çıkmıyorsun.

Sen benim;

İmkansızlar bahçesinden koparttığım

Edâlı gülümsün.

Hiçbir zaman koklayamayacağım

Adını söylerken burkulacağım

Sevmekten hep korkacağım

Fakat, ömrüm boyunca unutmayacağım

Edâlı gülümsün.

Ah be güzelim;

Aslında sen benim,

Kendi ömrümsün....​

Seninle yürekten sevmeyi öğrendim ben..

Hiç göremediğim ama daima hissettiğim gözlerinden bir yudum nefes alıp sana yazıyorum yine.

Yürek mürekkebiyle yazılmış onca karalamaya inat seni yaşıyorum satırlarımda.

Hiç göremediğim ama daima hissettiğim gözlerinden bir yudum nefes alıp sana yazıyorum yine.

Yürek mürekkebiyle yazılmış onca karalamaya inat seni yaşıyorum satırlarımda.

Sen ve ben. İki ayrı kentin sabahında aynı güneşle uyanan iki sevdalı. İmkansızlığın içinde, yokluğun acı nefesinde " aşkı " soluyan iki yürek...

Boşver be bitanesi;suyla ateşin, geceyle güneşin birbirlerini sevmesi gibi imkansız olsa da aldırma.

Biliyor musun bitanesi;yağmuru dilenen kuru toprak gibi her sabah hiç bilmediğim nefesini soluyorum ben.

Güneşi bekleyen kuru yaprak gibi akşam kızıllığında gelecekmişsin gibi hep seni bekliyorum.

Biliyorum hiçbir zaman kapımı çalmayacak ellerin ve belki de hiçbir zaman ellerini tutamayacağım ve ellerim avuç içlerinde terlemeyecek belki de hiçbir zaman...

Olsun ben yine de seni çok seviyorum... Bırak bu dünya bize hasret borcu olsun.Kavuşmasın sırtlarımız birbirlerine.

Değmesin dudaklarımız dudaklarımıza. Sevgi bu değil mi ? Yokluğunda bile sevmeyi bilmek...

Ben seni yokluğunda bile sevmeye razıyım bitanesi..

Aşkı yücelten bu değil midir ki zaten?...Buralara yağmur yüklü bulutlar konuk olduğunda seni daha bir arıyorum yağmurun her damlasında ..

.Çünkü;saçlarımı ıslatan bir yağmur damlası kadar berrak olduğunu biliyorum bu sevginin..

Musluğu açıp avuç içlerime akan suyu delice içmek istiyorum yokluğunda. Çünkü içtiğim sensin gibi geliyor,çünkü senin su kadar temiz bir insan olduğunu biliyorum...

Kana kana içiyorum;yüreğinin deryalarındaki nefesi içer gibi içiyorum her defasında....Sanki seni içiyorum kana kana....

Senden uzakta;dokunduğum herşey de ellerinin sıcaklığını arayıp duruyorum.

Oysa ellerini hiç tutmadım ki !..

Ama hissediyorum işte o sıcaklığı ve o hiç bilmediğim sıcaklığı öyle çok özlüyorum ki bitanesi..Baktığım her noktada gözlerinin derinliğindeki umudu seviyorum...

Biliyorum gözlerini hiç görmedim ama görmesem de hep seni yaşıyorum ben.

Seninle yaşar gibi yaşıyorum senden uzaklarda buralarda....

Seninle;görmeden sevmeyi, dokunmadan hissetmeyi öğrendim ben.

Bir insan yürekten sevilince;dokunmadan sıcaklığını,tenini,nefesini,kokusunu,soluğunu hissedilebiliyormuş sevdiğinin.Ben seninle öğrendim bitanesi bunu...

Boşver be bitanesi;suyla ateşin, geceyle güneşin birbirlerini sevmesi gibi imkansız olsa da aldırma.

Biliyor musun bitanesi;yağmuru dilenen kuru toprak gibi her sabah hiç bilmediğim nefesini soluyorum ben.

Güneşi bekleyen kuru yaprak gibi akşam kızıllığında gelecekmişsin gibi hep seni bekliyorum.

Biliyorum hiçbir zaman kapımı çalmayacak ellerin ve belki de hiçbir zaman ellerini tutamayacağım ve ellerim avuç içlerinde terlemeyecek belki de hiçbir zaman...

Olsun ben yine de seni çok seviyorum... Bırak bu dünya bize hasret borcu olsun.Kavuşmasın sırtlarımız birbirlerine.

Değmesin dudaklarımız dudaklarımıza. Sevgi bu değil mi ? Yokluğunda bile sevmeyi bilmek...

Ben seni yokluğunda bile sevmeye razıyım bitanesi..

Aşkı yücelten bu değil midir ki zaten?...Buralara yağmur yüklü bulutlar konuk olduğunda seni daha bir arıyorum yağmurun her damlasında ..

Çünkü;saçlarımı ıslatan bir yağmur damlası kadar berrak olduğunu biliyorum bu sevginin..

Musluğu açıp avuç içlerime akan suyu delice içmek istiyorum yokluğunda. Çünkü içtiğim sensin gibi geliyor,çünkü senin su kadar temiz bir insan olduğunu biliyorum...

Kana kana içiyorum;yüreğinin deryalarındaki nefesi içer gibi içiyorum her defasında....Sanki seni içiyorum kana kana....

Senden uzakta;dokunduğum herşey de ellerinin sıcaklığını arayıp duruyorum.

Oysa ellerini hiç tutmadım ki !..

Ama hissediyorum işte o sıcaklığı ve o hiç bilmediğim sıcaklığı öyle çok özlüyorum ki bitanesi..Baktığım her noktada gözlerinin derinliğindeki umudu seviyorum...

Biliyorum gözlerini hiç görmedim ama görmesem de hep seni yaşıyorum ben.

Seninle yaşar gibi yaşıyorum senden uzaklarda buralarda....

Seninle;görmeden sevmeyi, dokunmadan hissetmeyi öğrendim ben.

Bir insan yürekten sevilince;dokunmadan sıcaklığını,tenini,nefesini,kokusunu,soluğunu hissedilebiliyormuş sevdiğinin.Ben seninle öğrendim bitanesi bunu...

ßén Séni Sana Rağmén Sévdim..

Sen benim sevgimi değil, ben sana sevgimi harcadım sevgilim!
Ben seni öyle sevdim üstüne alınma sebebi sen değildin. Seni ben sevmek istedim diye sevdim! Sevmek için seni seçtim, pişman da değilim!

Ben sende, sen dâhil kimsenin göremediklerini sevdim, sakladıklarını, gizlediklerini sevdim. Ben senin sevilmeye değer bulmadığın taraflarını sevdim. Çirkinliklerini, kötülüklerini, çekilmezliklerini, bencilliğini, kinini, nefretini sevdim.

Ben senin gün aşırı başka birine dönüşmeni izlemeyi sevdim. Başka bir adama her dönüştüğünde başka bir kadın olmaya soyunup, seni bambaşka ama yine sınırsızca sevmeyi sevdim.

Ben sendeki doyumsuzluğu sevdim. Arsız çocuklar gibi “beni daha çok sev” demeni, gezdirirken parmaklarımı saçlarında, kıvrılıp, kucağımda uykuya dalmanı ve en çok da yüzünde beliren o tarifsiz masumiyeti sevdim.

Bir kâbusun orta yerinde sırılsıklam uyanıp, yüklenip korkularını, tek söz etmeden çarpıp, kapıyı gitmeni sevdim.

Gece yarıları tavana diktiğin gözlerine vakitsiz yerleşen kederi ve bir de dudak kenarlarına sinen o içsel devinimlerini görmeyeyim diye pencere kenarlarında dikilip, uyumamı beklemeni ve en çok da uyuduğumu sanıp, arka odada gizli gizli akıttığın gözyaşlarını sevdim!

Hiçbir şeyden mutlu olamayacak portresi çizerken sen, ben seni mutlu edebilme ihtimalini sevdim!

“Sıkıldım artık senden!” derken bile, yanımdan bir adım öteye gidemeyişini sevdim.

Sen ağız dolusu küfürler ederken bana, suskunluğa sığındığımda sabrımdan usanıp, çıldırıp, önüne geleni devirip, kırmanı sevdim! Hırsını alamayıp, kalbimi kırdığındaysa sarhoş olana dek içmek için dışarı çıkıp, sabaha karşı yatmadığım uykumdan beni kaldırmanı, sahil boyu tek kelime etmeden saatlerce el ele yürümelerimizi sevdim!

Şefkatim ağır geldiğinde kabadayılığa soyunmanı sevdim. Yersiz kıskançlıklarınla ve kuruntularınla zehir ettiğin geceleri bile sevdim.

Üstünde başka kadınların kokularıyla ve zafer sandığın tek gecelik kaçamaklarının vicdan azabıyla kapıma dikildiğinde seni içeri alıp, sonsuz bir merhametle sana sarıldığımda gözbebeklerinde beliren o çocuksu şaşkınlıklarını sevdim!

İçinde yanan ihanet ateşinin sıcaklığına dayanamadığında, benim de seni aldattığım yalanına kendini inandırmak için çırpındığında, vakitsiz beni sorgulamanı sevdim, en çok da aslında doğru olmaması için, içinden dualar ederken bana inanmayan gözlerle bakmanı sevdim.

Seni bıkmadan, usanmadan böylesine fütursuzca sevebildiğim için, sana olan sevgimden, tükenmek bilmeyen sabrımdan, merhametimden ve şefkatimden nefret etmeni bile sevdim!

Ben senin çevrendeki tüm o kalabalığa rağmen içini kaplayan kimsesizliğini, sahiplenmek isteğiyle yanıp, tutuştuğum sahipsizliğini, paylaşmaktan korktuğun yalnızlığını sevdim.

En çok da arınmaya çalıştıkça çoğalan günahlarını, bana duyduğun o yapay kini, apansız hortlayan, saklamaya çalıştıkça eline yüzüne bulaşan o başıboş kederini sevdim.

Ben senin beni başka kadınlarda arayışını sevdim. Bazen beni kıskandırmak, bazen kendini kandırmak için başka kadınlara gidişini, kazanmak için gittiğin uzaklardan yaralarını sarmam için yine bana dönüşünü, yalnız onlara değil, bana ve en çok da kendine yenildiğinin farkındalığında arınmak için bana sığınmanı sevdim.

Ben senin çocuksu inatlarını sevdim. Bazen neyi savunduğunu bile unutarak saçmaladığına aymanı, sana “haklısın canım” derken aslında içten içe ve sessizce haksız olduğunu kabullendiğini gizlemeni sevdim.

Ben seni şahitsiz sevdim, seni tutanaksız, belgesiz sevdim. Kafanı karıştırdı, korkuttu seni bu sevgi oysa çok basitti her şey; ben seni sevmek istedim diye sevdim!

Beni sevip, sevmemen umurumda bile değildi, ben seni sevmeyi sevdim, ben seni böyle sevebilmeyi sevdim! Ben seni hem senin yerine hem benim yerime sevdim! Ben seni her gün her gece hep başka türlü sevdim.

Benim seni sevdiğim gibi başka birinin seni sevemeyeceğini ve bunun şimdilik farkında olmadığını bilerek sevdim sevgilim! Günün birinde belki benim sevdiğim kadar başka bir kadın daha sevecek seni ama kimse benim sevdiğim gibi sevemeyecek ne yazık ki, bu da benden sana kalacak kara bir lanet sevgilim!

Sen benim sevgimi değil, ben sana sevgimi harcadım sevgilim!

Ben seni öyle sevdim üstüne alınma sebebi sen değildin. Seni ben sevmek istedim diye sevdim! Sevmek için seni seçtim, pişman da değilim!
Seni sevmem için varlığına ihtiyacım yok çünkü ben seni sana rağmen sevdim!

YÜREĞİMİN SESİ

banasibimln8.gif

karlı soğuk bir kış günü...çok sessizce ve sakince...kanlı gözlerini dünyaya açan...
ve hiç ağlamayan...bir çocuğun yarım yüreğiyim ben...
tereddütler ve hayretler içinde...soğuk gözyaşları döken bir annenin...bağrına bastığı...
ve öperken kokladığı...o çocuğun yaralı yüreğiyim ben...
titrek sesleriyle... bumu bizim çocuğumuz?... diyen bir babanın...
kucaklamaya korktuğu çocuğun sessizce inleyişiyim ben...
kaderine hüzün... çile ve sessizlik yazılmış bir bebeğin...yanağına kondurulan sahte öpücüğün...
bıraktığı sefillik çizgileriyim ben...
yalnızlıktan kararmış odalarda...karanlıklara terk edilmiş bir çocuğun...titrek ellerinde...
oynadığı...küçük bir aynayım ben...
hayat okulunda...en arka sıralarda oturan...ve hala kelimelerin hamallığını yapan...
sınıfta kalan bir çocuğun üzüntüsüyüm ben...
anne ve babası enkazlar altında kalan... boynu hep bükük bir çocuğun...
kirlenmiş küçücük elinde tuttuğu serçenin...kırık kanadıyım ben...
hep boynu bükük ve gözleri yaşlı...insanların yüzüne bakmaya utanan...
soğuktan ayakları çatlamış bir çocuğun... titreyen bedeniyim ben...
hayatta herşeye rağmen tebbessüm etmesini öğrenen...ölüme bile gülümseyen...
küçük bir çocuğun ıslak yanaklarındaki son damlayım ben...
hiç bir zaman büyümeyen...büyüdüğü zamanda adam gibi adam olma hayalini taşıyan...
huzura sevdalı bir çocuğun karanlığa yazdığı şiirim ben...
kelimelerin tozu toprağı içinde sürünen...bir kaç adım atıp...sonra yine düşen...
sıcaklarda üşüyen bir çocuğun...titreyen ayaklarıyım ben...
yağmurlarla sevinen... karlar ile adam olan...güneş ile toprak olan...
insan ile yeşermesini bekleyen...üstadın saçtığı tohumum ben...

Al Senin Olsun...

Seninle, gözlerimi açıp kapatmak kadar vakit geçirmekle,
dünyanın olanca zevki sefası arasında bir karar vermem gerekse...
hep sen kazanırdın...
Seninle..
ömrümün çok uzun ve herhangi bir şekilde sürecek olmasını
düşünmekse..en büyük dileğimdi..
Hep aynı mı görüyordu gözümüz, aynı anlamdamı süzülürdü gözyaşımız...
Hep aynı mı konuşur, aynı tadı mı alırdı dilimiz..aynı mıydı,
yürüdüğümüzde bedenimizin aldığı zevk yada yorgunluk..
Hiç mi, bu bardak yarı dolu yarı boş demedik..
Hiç mi, gözünün üstünde kaşın var deyip, tuz buz etmedik kalplerimizi..
Geleceğim, umudum, tuzum biberim gibi sevmek tüm ağırlığıyla
el koyuyordu hayatımıza..
Nasılda biliyordum.. iyi yanların, en iyi tavırlarını, bakışını, kalbini..
ne zaman kur yapıp ne zaman kibar olduğunu..
neden yalan söyleyip kaçamak sözler söylediğini..
Biliyordum.. her yeni güne başladığında, ilk duyacağın sevgi sözünü benim söyleyip.. sana, bana ait ne varsa içime, yazıya, başkalarına değil,
karşında titreyen sesimle gözlerinin içindeki ışığa bakarak duygu dolu
besteler yapıp sana çalıp söylemem gerektiğini..
Biliyordum.. senin memnun olman için gerektiğinde geri adım atıp,
paylaşımların ayaklarımızı yerden keseceğini.. sesinin dinlenilmesi
gereken muhteşem bir melodi, içininse mutluluğum olduğunu..
Biliyordum.. senin bana ihtiyacın olduğu kadar,
benimde sana ihtiyacım var deyip,
ellerini daha sıcak, daha sıkı tutmam gerektiğini..
Ve.. biliyordum..
Hayatının Ben..
Hayatımın Sen... olduğunu....

Notaları Kurşunlanmış Bir Şarkıdır Yalnızlık..

Hayat, çarpar ya ağırlığını camlarına evlerin, ışıklara aldanmayın, evler de yalnızlıktır, evler de...Siz çekersiniz gece büyür, gece çeker de bazen siz küçülürsünüz; geceler yalnızlıktır...

Yalnızlığın tablosunu çizer ufukta biri, atlasını yalnızlığın uzak sularda bir gemici; birileri sınırlar koyar, haritalar basar biri… Oysa harita basan bütün matbaalar suçlu, bütün silgiler yalancıdır.Haritalar yalnızlıktır...

Kaç bin ışık yıl uzağız belki de en uygar gezegene.

Ay tutulur-

sa ay orda bir yalnızlıktır.

Yalnızlıktır emzirdiğimiz göz göre göre...

II

Yerkürenin son jesti insanın dehşet yalnızlığı olacak. Biz yine de çiçekleri sulamayı unutmayalım, ama yalnızlığımız çiçeklere de kalmaya- cak...Bu gezegen her gün milyonlarca ton ağırlaşıyor; her gün aşksız, azıksız azalıyoruz. Azalıyoruz, çoğalıyoruz; ikisini birlikte tartsak azlığımız çok gelecek.

Yerkürenin son jesti insanın dehşet yalnızlığı olacak! Bunu bilmek için kutsal kitaplara gerek yok; işte hiç de kutsanmayan bir kitap bile bunu söylü- yorsa, inanın, yalnızlığımız kitaplara da sığmayacak.

III

Bir ölüdenizdir yalnızlık...

Bir çınarın upuzun gölgesidir çınar boylu yalnızlık.

Atlasına akbabalar, haramiler tüner de

kendi olmakta diretir yine...

IV

Her insanda birden doğan, ama can çekişip ölemeyen yalnızlık. Herkes bir evrede anlar bunu; kimileri de menapozlarda, antropozlarda, bir gözaltında, uzun bir yolculukta ya da.

Dal değil, köktür yalnızlık; kurumuş olmalıdır ve bir daha yeşermez…

V

Okyanuslar analarıdır denizlerin; gökyüzünün anası yok: Gökyüzü yalnızlıktır. Kurt dağında, kuzu sürüsünde, çoban kavalında yalnız.Kalabalık, kabarık verirsin kavgalarını; bin yumruğun tek olup göğe doğrulduğu günlerde de, akşam, dönerken evine filen kadarsın...

Yazıyorsan, duyarlığınla yalnızsın kendi derininde; duyarlığınla suya ya- zılan sözlerle... En az yalnızlık çeken şairlerdir yine de; bölüşürler seslerini bir- lerle, ikilerle, beşlerle, ama beşlerle...

VI

O, sevgiyi kendi için istiyor; sevgisiyle yalnız.Onu değil, ben sevgimi seviyorum, sevgimle yalnız...Yalnızlığı deşiyorum yapayalnız, yapayalnız! Sonra bölüyor, bölüşüyor, topluyor, çarpıyor ve çıkarıp giysilerimizi birer birer sevişiyoruz; susup kalıyoruz belki, çekip gidiyoruz, ama geride kalanın adını yalnızlık koymaktan neden ürküyoruz?

İşte kadınlar da, erkekler de doymaz uzuvlarıyla birer yalnızlıktır...Doğasının insana ihane- tidir yalnızlık; özünde yaşamın da, ölümün de birer ihanet olduğunu kavradığımızda sorun yok...

VII

Tek kişilik kalabalıktır aşk.

Aşk tek kişiliktir; ikinci kişiye bilet yoktur.

Kendinin yayasıdır aşkta ikinci kişi, kendinin mayası;

herkes kendi sevgisini sever...

Aşk nedir İncil’e göre? Nedir Tevrat’a, Zebur’a, Kur’ân’a göre?

Bu kitaplardaki aşklar, küfürler neyin rengine göre?

İnsandır, insan aslolan: İnsana göre!

Bir bedeni o kıyısızlığa bırakma saati geldiğinde

gitmek bir yalnızlıktır.

Bütün gitmeler yalnızlıktır

kalmaya göre...

VIII

Sevginin ve cesaretin cesetleriyle günler ağır ve kirli, tortusunu bırakırken ömrümüze; günler düşlerimize, özlemlerimize... Uzaklığın şakağında kaç namlu kim bilir yakın olmasın diye?Sonra biz, burada uçurumlara teslim gençliğimizle...

IX

En rezil parayla insan arasındaki yalnızlıktır; hiçbir inanç, hiçbir ideoloji, hiçbir aşk, hiçbir kitap bu yalnızlığın kurallarını bozamıyor.Bu

da bir yalnızlıktır...

X

“Yalnızlık bir yağmura benzer...”

Yağmurdan önce biz, bütün çılgınlıkları bir bir bölüştük. Bir bir türküleri, telaşlı koşuşları; silahları, tabuları, ayrılıkları; çoğaltıp yalnızlığı-mızı feodal tekkelerde, ellerimizin üzerinde bir el bile yokken bölüştük vuruşları.Sonrası geceydi ve yalnızdık çoğalttık susuşları...

Yağmura yakalandığımız gece-

ye çarptık; geceye hiçbir şey olmadı.

Ama biz paramparçaydık

ve hayat gaspetti o vakur duruşları...

XI

Hâlâ dağların üstünde, zambakların içinde işte şu hayat; destan ve yalnız hayat!Yalnızlığa halay halay ellerim; kırılası, kırılası ellerim! Benim ellerim, yuh ellerim, şair ellerim... Kalemini silahıyla koruyan; kalemi de, silahı da yalnız ellerim!

“Yalnızlık bir yağmura benzer.”

Yağmurlarda sırılsıklam ellerim...

XII

Daha birileri bir yerlerde yaralardan söz ediyor; sonra binlerce ses o bir sesin üstüne, belki de yüzbinlerce... Ama kime anlatılır ki yara, orada yara olarak yalnız.Yarayı anlatan, anlatırken; yara ise orada yara olarak yalnız.

Destan ve yalnızdır hayat kırılası ellerim.

Herkes kendine göre bir yalnızlıktır...

XIII

İyi ki doğmadınız hiç doğmayanlar ya da doğması olasılık kalanlar. Doğarken, biz de spermdeki olasılık kadardık; o olasılıkla doğmak veya doğmamak üzere yalnızdık. Şimdi yaşamak ve ölmek hâlâ bir olasılıktır.

Hep mengenede, kederde en çok da yaşamak bir olasılıktır.Sevişmek ey, yaşamak bir olasılıktır…

XIV

Yalnızlığı sevişirken eksiltiyor, eskitiyor

ve eskiyoruz...

Seviştiğim gece emzirdiğim gecedir.

Özümü katarım ona.

Geceyi kanatırım, gece beni kanatır.

Geceyi kanatırız, gece bizi kanatır.

Geceler insanlığımız,

insanlığımız yalnızlıktır...

XV

Giderek insanlaşıyor, uygarlaşıyor

ve insansızlaşıyoruz...

“Görgü tanıklarının ifadelerine göre”:

Dağınık yüzü günlerin ter ve keder içinde;

zanlıları her sabah o resmi geçitlerde...

İşte hayatlarımız intiharların ve cesaretlerin sustuğu yerde; hayatları-

mız diğer hayatların da cesetleriyle...Hayatlarımızda kimselerin bilmediği yalnızlıklar; ama kimseler bilse de, bilmese de yalnızlık var ey bütün yal- nızlıklar!

XVI

Şimdi travestiler kalçalarında ve slikon göğüslerinde biriken yorgunlukla Dante’nin “İlahi Komedya”sını konuşuyorler sperm kokan duvarlarla...O yır- tık, yamalı ve yaralı sevgilerden, o kaypak sevgililerden, servetlerden geride hep namuslu bir ******m oldu benim de; tünediler yalnızlığıma hüzünlü bir yüzle o gecelerde...Sonra günlerin de üzerinde bir hayat; sürgit yoğunlukların, yorgunlukların, öfkelerin üstünde...

XVII

Şimdi güzel bir deniz karşımda; korkunç çırpıntılı, dehşetli mavi bir deniz tutmuş da bir ucundan b(akıyor) uzaklara...

Uzak, uzaklığında,

ben kendi yakınlığımda yalnızım;

ortalarda olsam da ortalı yalnızlıktır…

XVIII

Böyle yakın uzaklıklarda hep yalnızlıklar ve “yalnız değiliz” derken de yalnız!İşte cesetler ve cesaretler içinde aynadaki suretimi tuzla buz ediyorum; keder ırmakları akıyor ortasından...Birden bir kırlangıç sürüsü kanat çırpıyor uzaklara; yollara ve yolculara bakıyorum da, şarkıların kırık dökük notaları saçılmış sokaklara. Herkes kendine göre bir şarkıyı tutturmuş yangınlar orta- sında!

/yangınlar ortasında:
notaları kurşunlanmış bir şarkıdır yalnızlık.../

Gülen Gözlerimi Geri Verebilirmisin?

Gülen Gözlerimi Geri Verebilirmisin?

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]
70762175wj9.png
[/FONT]

[FONT=Courier, Monospaced][FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Eğlenmek için ne müziğe ne de dansa ihtiyacım vardı. Odamın tüm
camlarını açıp, gün ışığının odama rengarenk süzülmesinden oyunlar
yaratırdım kendime. Ellerime garip şekiller verir, duvara yansıyan
gölgesinde renkli ışıklarla giydirirdim parmaktan bebekleri. Yollara
düştüğünde ayaklarım, bulutların arkasında ki güneşi bile görebilecek
kadar dolu bakıyordum dünyaya. Ufuklara daldığında gözlerim, dolmuyor,
aksine ışıl ışıl parlıyordu. Ne mazi vardı içimde, ne de yarın... O an
seni seviyordum ya, bu bir ömre bedeldi.
Seni sevdikçe kendimi daha çok hayata dost eder olmuştum. Tüm
kırgınlıklarımı, tüm kızgınlıklarımı, kadere küslüğümü bile
unutmuştum. Nefes alıyor ve seviyordum işte... Ne ekmek ne de su...
Sadece aşk... Sadece sevgili...
Günler geceler öylece akıp gidiyordu. İçimde hakim olmadığım bir
duyguyla nereye gittiğimi görmeden, sarhoş gibi dolanıp duruyordum.
Zamanın hainliğini, kurduğu tuzakları göremeyecek kadar kaptırmıştım
kendimi sevdaya.Aşk dolu bahar bitmiş, acımasız kışa terk etmişti
yüreğimi.
Sevgili hiç olmadığı kadar uzaklara düşmüş, gözlerim ufuklarda
yalnızlıkla oynaşır olmuştu. Tükenmişti... Bitmişti... Doyuma ulaşmış
olmalıydı sevgilinin yüreği. Daha fazlası yoktu işte. Hepsi bir bahara
sığacak kadardı. Oysa benim yüreğim, dört mevsim açtırırdı çiçekleri.
Buzları kırar, altından taptaze filizlere ulaşırdı. Sevda demek,
yürekli olmak demekti, mert olmak, dimdik durmak demekti... Emek
isterdi... Sıcaklık isterdi... Ama kutup yıldızlarına kanmıştı bir
kere sevgilinin yüreği...
Yalnızlığa alışmaya çabaladım önceleri... Bahar tekrar gelir de beni
yine sever diye umuyordum. Oysa her geçen gün daha çok sarmalıyordu
yalnızlığın dikenli sarmaşıkları bedenimi. Canım acıyordu, etim
kanıyordu ama hala seviyordum... Vazgeçmek bu kadar kolay
olmamalıydı... Gök-gündüzde yıldızları görebilirsem ancak sevdaya olan
borcumu ödeyebilirdim. İsyan etmemeli, beklemeliydim...
Ve bekledim... Ömrümden binlerce ömürler çalarak bekledim... Ne
mevsimler geldi geçti, ama sevgili asla gelmedi. Baharları yapayalnız
geçirdi sevdaya aç yüreğim. Ama yine gelmedi... Biliyordum artık
gelmeyeceğini... Beklediğim ne varsa hepsi umutsuzluğun en diplerine
gömülmüştü. Birlikte geçirdiğimiz anları, dokunuşları, bin bir anlamı
koynunda besleyen bakışları düşledikçe, sızlayan yüreğimi satmayı bile
denedim. Ama kimse almadı...
Şimdi bir ben, bir de sızlayan yüreğim var... Ne o beni avutabilir, ne
de ben onun sızısını dindirebilirim. Tüm güzellikler şimdi uzanıp
dokunamayacağım kadar geride kaldı. Aşk bitti, yerini çaresizliğe
bıraktı.
" Şimdi söyle bana sevgili... Bir zamanlar hayat dolu olan bu kalbi
sızıdan kurtarabilir misin... Bana gülen gözlerimi tekrar verebilir
misin... Beni tekrar sevmesen de olur; bu yüreğe yeniden umudu, bu
yüreğe yeniden aşkı tattırabilir misin... "
[/FONT][/FONT]​

Ortasındayım hayatın... Tam ortasında ; anlamsız bir noktasındayım...

Gecenin karanlığında aniden parlayan bir hançer gibi inledi çığlık... Duvarlara yapıştı kanlı geçmişim... Ve bir damla hüzün aktı bileklerimden süzülerek mazinin efkarlı sessizliğine... Karanlık mıydı ürküten yalnızlık mıydı karar veremedim... Hiç olmadığım kadar yalnız kalmayı kendim mi seçmiştim? Geride bırakıp bütün yalanlarıyla o pırıltıları... Geride bırakıp bütün o dehşet çığlıklarıyla insanları... Kendi kabuğuma, kendi kurmaca oyunuma dönmeyi ben kendim mi seçtim? Hayat bazen yol açar bizlere... İpler ellerimizde görünür... Gecenin içinde at koştururuz özgürlüğümüzün ıslak sokaklarında... Her özgürlüğün bedeli midir hayatın çizdiği haritalar?

Anlamsız sorularımın içine gömülüp yalnızlığımla sayıklarcasına konuşmayı ben kendim mi seçtim? Yoksa bütün bildiğimizi sandığımız gerçekler gibi olduğumuzu sandığımız kişiler olmadık mı hiç? Hep dayatılmış gerçeklerin sarmaladığı kurmaca bir hayatın etrafında dansettiğimizi düşünürken, tam ortasına mı saplandık? Gecenin çığlığı uğulduyor kulaklarımda... Gözlerim yavaş yavaş kapanıyor; hem gerçeklere hem yalanlara... Yaşıyor muyum? Yoksa sadece koşuyor muyum? Bütün bunlar gereksiz aslında... Bütün beynimizde oluşan düşünceler... Bütün kirlerimiz ve temiz yanlarımız gereksiz aslında...

Bir adım sonrasını düşünerek endişelenerek mi geçirmeli zamanı, sadece adım atarak umursamadan sadece hissederek mi yaşamalı? Yavaş yavaş çürüyor bedenim gecenin karanlığı değdikçe tenime... Yavaş yavaş ölüyorum... Ama biliyorum sabah yeniden doğacak güneş... Yeniden doğacak yepyeni bir güne varlığım... Öylesine umutsuz bir umut taşıyorum içimde... Varlıklarla yokluklara dair... Bir gün daha geçti... Öylesine neşeli, öylesine neşesiz... Ortasındayım hayatın... Tam ortasında anlamsız bir noktasındayım...

Nasıl Sevmeyeyim Seni Söyle Giderken ...

Nasıl Sevmeyeyim Seni Söyle Giderken

4jlva7orw2y2v46qxpe.jpg

Kıvrandığım gecelerin gözyaşlarıma kattığı rengi bilemezsin sen...
senden gelen acının dahi beni nasıl mutlu ettiğini anlatamam sana...

Sana anlatabileceğim tek şey aşkımdır ama belki kelimeler kifayetsiz kalır ona!!

gidişine ayarladığım gözyaşlarımın akışını..
sen her gittiğinde daha bir coşkuyla akıyorlar,
çünkü seni o zaman daha çok hissediyorum..
daha çok içimi yakıyor..
varlığın oluveriyor yokluğun birden..
daha çok seviyorum seni sen giderken..
daha çok özlüyorum belki de...
şimdi ağlıyorum yine,
seni severek ağlıyorum,
sevdiğim için,
gittiğin için,
ama bitmediğin için..
dedim ya sen gidince daha çok bağlanıyorum sana..
ayrılık acısı yüreğimi acıtırken daha da hissediyorum seni..
hayallerimde buluyorum gözlerini,
sanki daha gerçeksin o zaman..
beni bırakmıyorsun ya giderken bile,
ellerimi ayıramıyorsun ya yanan yüzümden..
sarılıyorsun ya son birkez diye daha da içten..

nasıl sevmeyeyim seni söyle giderken???

hani birde sadece hayalinle kalıyorum sen gidince,
koca bir ağacın altında göklere sığmayacak kadar büyüyorya yüreğim,
senli şarkılar söylüyorum ya hep nasıl sevmeyeyim ki seni giderken.

Sen gidince herşey daha bir sen olurken...

Aşkı yazarken bazen ellerim acıyor...Tıpkı yüreğim gibi...

Aşkı Yazarken Bazen Ellerim Acıyor

hayalolduaazi9dp3uh5.jpg

Kaçtıkça o beni kovalıyor.'
'Bir daha aşka dair yazmayacağım
!Bana aşkı yazdırmayın!'' diye düşünsemde,ya aşk beni buluyor,ya da aşıklar.
Ya aşk vuruyor yüreğime yada yüreğimde aşk acıyor...

Bu sefer ''aşk cinayetleri'' başlıklı haberler takıldı gözlerime ve yüreğime.
Neredeyse hergün gazete köşelerine yansıyor aşk cinayetleri.
Yazık...
Hem kızıyorum hem üzülüyorum.Aşkından intihar edenlere de katil olanlara da...
Ölenlere de kalanlara da...
Yakanlara da yananlara da...

Aşk zehir olmamalı...
Aşk gibi bir duyguyla
''cinayet'' gibi bir kavram yanyana yakıştırılmamalı..
Sevdiğinin canını alan bir insanın sevgisine kim inanabilir?
Evladını boğarak öldüren bir annenin sevgisi ne kadar sevgi ise,aşk cinayeti de o kadar aşk tır...

Aşk su gibi hayat vermeli insana.Ama zehir oluyor bazılarına!...Neden?

Ne yaşamayı öğretebiliyoruz,ne de sevmeyi...

Ne mutluluğu anlatabildik,ne de imtihanı...

Ne hayatı anlatabiliyoruz.ne de ölümü...

Anlayacağınız şudur ki;kavuşmak için sevilmez!!!...Bilmelisiniz ki ''kavuşmak'' kadar ''özlemek'' de güzeldir.
Kimbilir belki ''aşkın kendisi'' kavuşmaktan daha güzeldir?

Ve şunu asla unutmayın!

Kulak verin bu sese

Aşk bilekte yaşanmaz,yürekte yaşanır..

Yürekte yaşanan aşk,kavuşamadığını kırmaz...Kıramaz...Çünkü kıyamaz

''Mangal gibi yürek''derler ya...''Aşk''içinde mangal gibi bir yürek lazım,yumruk olmuş bir bilek değil!!!

Aşk'a dair yazmayacaktım ama yinede yazdım.Aşk yazılacak bir duygu değil.Yazılamaz,yaşanır.Aşkı yazmakta zor,yaşamakta...

Allah yaşayanlara sabır versin.

Aşkı yazarken bazen ellerim acıyor...Tıpkı yüreğim gibi...

Yalnızlık yorucudur, yalnızlık ağır. Yalnızlık insanı kendine bırakır.

Yalnızlık yorucudur, yalnızlık ağır. Yalnızlık insanı kendine bırakır.
dfdf4d549su.gif

[FONT=Lucida Handwriting, Cursive] Yalnızlık yorucudur, yalnızlık ağır. Yalnızlık insanı kendine bırakır. [/FONT]
[FONT=Lucida Handwriting, Cursive] Bir insanın kendisiyle yaşamasını öğrenmek çoğu zaman bir yabancıyla yaşamasını öğrenmesinden daha zordur. [/FONT]

[FONT=Lucida Handwriting, Cursive] Yalnız insan, kendi kalabalıklarla iyi geçinmesini öğrenir. [/FONT]
[FONT=Lucida Handwriting, Cursive] Evin kapısını hep anahtarla açmaktır yalnızlık, kahveyi hep kendin yapmaktır. [/FONT]

[FONT=Lucida Handwriting, Cursive]Yalnızlık varlığında sıkıcı olan, yokluğunda üzücü olan ama aslında pek de sevilmeyen bir sevgilidir. Var olanların kurtulmak, yok olanların sahip olmak istedikleri belalı adamdır yalnızlık. [/FONT]

[FONT=Lucida Handwriting, Cursive]Yalnızlık adı üstünde yalındır, insanın en yalın en saf halidir. Yalnızlık tanıksız yaşamaktır her şeyi. Ardında hiçbir tanık bırakmadan geçip gitmektir hayatın içinden.[/FONT]

[FONT=Lucida Handwriting, Cursive] Yalnızlığın en büyük tanığı sessizliktir ve çoğu zaman bozmak istemez yalnız insan sessizliği... Kapısı ağırdır yalnızlığın, bir kere kapandı mı tek başına açmak güçtür... [/FONT]

[FONT=Lucida Handwriting, Cursive]Bomboş bir tiyatrodur yalnızlık. Tek kişilik bir oyundur hayat ve perdeyi hep yalnız kapatırsın. [/FONT]​

Anladım Geri Gelmiycek Giden,geldiğinde yerinde olmayacak seven

Yaralarımdan armağan sevdalar bıraktım sana giderken..Uzanıpta tutamayacağın,ulaştığın asla senin olamacayak düşleri adadım aşkına..Ben giderken senide ***ürdüm içimde...İlk yanlızğımda çaresiz hissettim kendimi...Meğerse geceyi görmekten uyanamamışım sabahlarıma...Seni hiç bitmeyecek yerime koydum ve uyandım kabuslarımdan..Yanındayken güzeldi herşey zannederdim...Yanılmışım..Gerçekten herşeyi güzel yaşatsaydın şimdi yanımda olurdun..Her aşkında kayboluşumda çıkışı yok sanardım derinliğinden...Hapsettiğin kalbimi kurtaramıycam sanardım ellerinden...Yüzümde sakladığım acımı yanında her haykırdığımda umuduma umutsuzluk katardı sözlerin...Anlamını kaybettiğinde adın dudaklarımda ozaman anladım herşeyim olsaydın herşeyimi alıp gitmezdin..

Senin için "özel" olanın artık karşındakine "genel" gelmesidir ayrılık...Fırtınama sebep olacak sözlerin yok artık...Mutluluğuma engel suskunlukların var karşımda...Bütün aşklarımı sayıklayarak vazgeçiyorum aşkından...Kendimi masum saydığım için değil haklı çıkmaya çalışmam..Bedelini ödediğim cezamın yükünü hafifletmek sadece yaptığım..İçim yana yana ağlamak yok artık,bütün gece adını sayıklamak ,her yattığımda sana diye uyanmakta yok...Çekti bedenin bütün ağırlığını üstümden...Sevdamı sen tükettin ama alışkanlığımı ben yok edemedim..Uğruna yaptığım herşeyi helal ederek çıkarıyorum seni kalbimden.Her kavgamızı,her gülüşünü, her öpüşünü unutarak siliyorum geçmişimden...Yabancıdan farksızsın artık...

Rahatım artık en azından düşünmüyorum kimseyi...Zaten geri gelip kapımı çalarsanda bulamıycaksın beni...Bir başka rüzgarda bir toz bulutu olarak savrulucam başka şehirlere...Bir gün yaz günü üşüdüğünde seni ısıtan rüzgarımla geleceğim geri...Ama sen mutlu olacaksın bir başka sahilde bir başkasıyla...Ömrüm boyunca yanında olmak istedmiştim ama aşkımızın ömrü yetmedi...Belki ben yettiremedim...
Gizli tuttuğum hayallerimle saklanıyorum utangaç dünyama.Her gizemini yitirdiğinde dünyam hayat hataya sürükledi hislerimi...Bozuldukça dünyamın huzuru keyfi kaçtı mutluluklarımın...Ruhumun büyüsünü bozacak gerçeklerle karşı karşıya getirdi beni ayrılırken sölediklerin...Birgün senin yokluğuna kolay alıştım diyeceğin aklımın ucundan bile geçmezdi...Ama hayat o ki aklıma gelen değil gelmeyen hep başıma geldi...Hep ummadığım yerden yakaladı...

Ve anladımki sabah kalktığımda herşey aynıydı...Anladımki bugune kadar anladığım herşey aslında hiçbirşeyin toplamıydı...

Anladım geri gelmeceyek giden,geldiğinde yerinde olmayacak seven...

Kanmıyor Artık Kalbim Her Doğruya!!

adsz6666vc7.png

Yine sardı hüzünler dört bir yanımı
Kurtulmaya çalıştıkça kovaladı,
Sararmış yapraktı adeta gülüşlerimden
Bir dal daha kırıldı..

Sevmek istiyordum oysa,
Herşeyi herkezi,
Taşı bile sevmeyi isterken,
Umudum tükendi sevgilerim biterdii..

Ağlamaklı gözlerimden akan yaşlar süzülürken
Bir tek gülen gamzelerimdi,
Seni arıyacaktım bulana denk
Nerede arasaydım bilemedim ben..

Susadım doğruların saflığına
Kanmıyor artık kalbim her doğruya,
Siyahlarımla mutlu olmaya çalışıyorum...
Asla beyazların olduğunu söyleme bana

Kanmıyor artık kalbim her doğruya!!

MaViDeN BiR HaYaTa KuRuLDuM..

MaViDeN BiR HaYaTa KuRuLDuM

5495.gif

Maviden bir hayata kuruldum

Mavi,ilk esir aldı beni

razı oldum mahkum edişine

bulut mavi

kuşlar mavi

mavinin dudakları ile

sevdim ben

şehrin armağanı oldu

gömleğim dikildi

mavi..

5532.gif

ürkek

mahcup

sıkılgan bir kelebek

bir kalbim vardı

yıllarca boş çarpan

bozkırların çiçeğinden başka

bir çiçek koklamadım ben

görmedim laleyi

zambak erguvan nilüferi

sevdim sadece

papatya gelincikleri

kır çiçeklerini

karşıma çıktı bir gün

mavi tuzlu suyun şehri

esir alındım

bir mavi rengin peşine takıldım.

5532.gif

mavi..mavi...her şeyim mavi

sözlerim

düşlerim

rüyalarım

ve dünyalarım

kaçışlarım mavi

yalnızlıklarım

yazdıklarım mavi

ve,

kuruldum maviden bir hayata

delice çarpıyor kalbim

maviden bir baca

tütüyor şimdi

sessiz saklı kalmış tenimde.

sürgün edildim suyuna şehrin

bazı buruşuk,

bazı gümüş olur parmakları mavinin..

~♡~Korkmuyorum Seni Sevmekten~♡~

~♡~Korkmuyorum Seni Sevmekten~♡~
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ben senin varlığını seviyorum[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Yokluğunu seviyorum[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sana ulaşamadığım dakikalarda[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Seni duymayı[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Seni özlemeyi[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Hiç korkmuyorum seni sevmekten.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Senin gülüşünü seviyorum.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Her bana bakışında[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Gözlerinde okuduğum o duyguyu[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Gözlerindeki gözlerimi seviyorum.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Gönlünü seviyorum[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Özünü seviyorum senin[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Dudaklarındaki sözlerimi seviyorum[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Yine de korkmuyorum seni sevmekten.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ben sendeki o sıcaklığı[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sana olan uzaklığı seviyorum.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Yanaklarından akan göz yaşlarını[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]En çok, dağınık olduğunda saçlarını[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Beni arayan ellerini seviyorum.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Yalnızlığımı seviyorum sebebi sensen[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ayrılığını seviyorum,[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]En çok yalnız kaldığımda[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Beni bulan gönlünü seviyorum.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ben en çok senin bana olan[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sevgini seviyorum[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]İçimden haykırmak geliyor.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Dünyaya sığdıramadığım seni[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Kalbime sığdırmak geliyor.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ağlamak geliyor seni görmezsem[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Özlemek geçiyor içimden seni[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sevmek geçiyor.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]İçimden sana doğru giden[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Bin bir türlü yol geçiyor.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]İçimden sen mutlu olacaksan[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ölmek bile geçiyor gülüm.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Yine de korkmuyorum seni sevmekten.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ben yalnızca seni seviyorum,[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ne o muhteşem güzelliğin[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ne kalbimdeki özelliğin[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ne de sevdiğim için değil,[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Seni yalnızca sen olduğun için,[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ruhun için[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Kalbin için[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Aklın ve sevgin için seviyorum seni.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ben seni en çok kendim için seviyorum[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Belki de ilk defa bencil oluşumu[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sana borçlu olduğum için.[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Seni her şey için seviyorum.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ve sahip olmadığım[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Hiçbir şey için.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Her dakika seninle olmayı seviyorum[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Gözlerimi her açtığımda[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Aklıma gelişini seviyorum.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Her gece uyumadan önce[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Seni sevdiğim aklıma gelince[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sensiz uyumayı bile seviyorum[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Uyumadan önce seni düşününce.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ben seni en çok[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Umutsuzluğumda beni bulduğun için seviyorum.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ben seni bu şehirde olduğun için değil[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Benimle aynı toprağa ayak bastığın için[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Benimle aynı gökyüzünü paylaştığın için seviyorum.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Geceleri benim yüzüme vuran ay ışığı[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Senin de gözlerine vurduğu için seviyorum.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Benim kemiklerimi ısıtan yaz güneşi[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sana da sıcaklık veriyor diye seviyorum seni.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Beş bin yaşındaki bu dünyada[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Benimle aynı zamanı paylaştığın için seviyorum.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ben seni benimle yaşadığın için[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Benden hiç gitmediğin için seviyorum[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Beni hiç terketmediğin için.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ellerini seviyorum tanrıya açıldığında[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Kalbini seviyorum kapıları açıldığında[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ve gözlerini seviyorum[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Her karşımda kapanıp açıldığında.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Bana baktığında[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]İçimde yakaladığın coşkumu seviyorum,[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Her bana baktığında[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Seni sevdiğimi hatırlamayı seviyorum.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Yine de korkmuyorum seni sevmekten[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Her kibrit çaktığımda[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Alevin içinde seni görmeyi seviyorum.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Her sigara yaktığımda[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Dumanın şeklinde seni görmeyi seviyorum.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Her bana baktığında[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]O kadar çok seviyorum ki seni sevmeyi[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Yalnızca sen olduğun için hayatımda[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Kendimi bile seviyorum[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sen olunca aklımda.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Kalbimi seviyorum seni seviyor diye[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Gözlerimi seviyorum seni görüyor diye.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ruhumu seviyorum, seni ruhuna[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Bu kadar yakın diye.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Varlığımı seviyorum,[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sırf sana borçlu olduğum için[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Mutluğumu seviyorum.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Gülümsememi seviyorum seni düşününce[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ayakta kalışımı seviyorum sebebi sen olunca[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ben sana olan sevgimi yazan[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Kalemimi seviyorum.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Senin adını yazdığım kağıdı seviyorum.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sana olan sevgime benzettiğim[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Her sevgiyi seviyorum.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Bana seni hatırlatan herşeyi[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sana giden yolları seviyorum.[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]O kadar çok seviyorum ki seni[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Seni kaybetmek korkusunu bile,[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]İçinde yalnızca, sen olduğun için[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sana karşı duyduğum bir duygu olduğu için[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Korkumun sebebinde sen olduğun için seviyorum[/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Yine de korkmuyorum seni sevmekten..[/FONT]

Sen Bende Cansın...

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sen Bende Cansın[/FONT]

love140kc6.gif
[/FONT]

cid21ev4.gif
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Sen Bende Cansın
cid21ev4.gif
[/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Gözlerim yaşlarda yüreğim sende [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Elini ararım üşüyen tende [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Gönlümde çiçeksin cansın bedende [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Eritir hasretin gizli nurdansın [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ben Sende değilim sen bende cansın [/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ekildin bahçeme gonca gül gibi, [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Seven gözlerimle dererim seni. [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Gizemli gönlümün mahzun sahibi [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]İçimde nusretin gizli nurdansın [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ben sende değilim sen bende cansın [/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Yeter artık yeter çektiğim çile [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ümidimi kırma bakışın ile [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Şafaklara kadar bekletme yine [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Karanlık dünyamda gizli nurdansın [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ben sende değilim sen bende cansın [/FONT]

[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Yürekten severim ebedi ezel [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Bendeki duygular gönlüme özel [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Mühürlü gözlerin cennetten güzel [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]İçinde kaldığım nurdan bir hansın [/FONT]
[FONT=Georgia, Arial, Helvetica, sans-serif]Ben sende değilim sen bende cansın...[/FONT]

cid21ev4.gif
haskkalpib9.gif
haskkalpib9.gif
cid21ev4.gif
[/FONT]

cid21ev4.gif
[/FONT]

haskkalpib9.gif
[/FONT]
[/FONT]

Aşk Gitmek Fiilinde ölür..

AŞK GİTMEK FİİLİNDE ÖLÜR

tatsız bir göç öyküsüdür
aşk gitmek fiilinde ölür
yeniden susabilirsin
ne olacak ki
yaralar kanamaktadır gönül uslanmaz
solungaçlarını yitirmiş balığa hangi soruyla
sessizliğin dehşetini unutturabilirsin
gitmesi kolay her şeye karşın
insan arsız insan deva bulmaz
sorsana insan bir çeşmeye
aslında susuzluğuyla gelir
ve dudakları ölüme susmuş
tersine bir sus işaretim
imlendikçe imler
neyse hani canının istediği
arayıp bulunur sözlerin arasından
büyüsü kaçmış ilenmeler
bugün artık sadece bugün bile
sevgilim artık vuslat gerekmez
nasılsa aşk küfre döner
Vedüşleri yarım kalır...

Hainsin Gözlerin Kadar...

HAİNSİN GÖZLERİN KADAR

hainsin gözlerin kadar
sokağımız taş dökümlü zeytinler nefti
asvaltta ayak izlerin
ayak izlerinde aynı keder
derin kahve ve kadim
üşütme tutan geceler
nasılsa gelirsin dedim önce
dönersin diye sabahları ve akşamları
kutsanmış aşk şiirleri biriktirdim bekledim
kin kusan bahar
ellerinin yoksulluğuna benzer
sözlerin anlamsız
ve uzaksın bir samanyolunda
yitirilmiş ışık topu
hainsin gözlerin kadar
bulamadım kaçırılmış bir ana benzer
kaçırılmış bir sarılma bir kavuşma anında dökülen
bir kaç damla göz yaşı
aynı resmi yeniden sevdirsen bana
aynı ürkek gelişlerini
ve ürkek adımlarla dönüşünü yeniden
ah dönüp baksaydın ardına bir kez
nasıl bırakıp beni burada
anlamsız kederlere
bilinmez adreslere
şüpheli ölümlere

Son Soluk 'Senin Adın'..

Son Soluk 'Senin Adın'..

ucurum.jpg

Ezberledim Tükenmeyi Her Saniyede..
İçtim,Ağladım sızladım,Yaralandım..
Uzun vadeli bir Ayrılıktı bu başıma saldığın..
Bekledim..
Bekledikçe Tükendim..
Hiç Bilmedin..

Ve Hayat Sırıtıp En pişkinliğiyle
belirip durdu gözümde..

Parçalamak var şimdi hayatı..
Yaşamayı en güzel yerinden vurmak var..
Bir adım daha atmak var..
İntiharlar var Sonsuz Boşluğa..

"Haydi atla!" diyor içimdeki çocuk
"daha fazla kanatma beni.."

Belirirken son perde gözümde
İki damla yaşın sıcaklığını hissettim yanaklarımda..
Ondan sonrası Soğuk Üşümeler..
Son Soluk 'Senin Adın'la döküldü dudaklarımdan..
Meleğin Öldü..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri