---> EJm Asdasd* Allah sahibine bağışlasın. (:
C ChenoLeS Banned 21 Eyl 2011 #46 ---> EJm Allah bana bağışlasın Maşllah, Allah sevdiklerine bağışlasın.
yesil83 Bayan Üye 23 Eyl 2011 #49 ---> EJm kendi guzelliginin farkinda olmak boyle olsa gerek bahtinda yuzun gibi guzel olur insaALLAH. ALLAH sevdiklerine bagislasin. 1 ve 2. fotoda takma kiprikmi taktin?
---> EJm kendi guzelliginin farkinda olmak boyle olsa gerek bahtinda yuzun gibi guzel olur insaALLAH. ALLAH sevdiklerine bagislasin. 1 ve 2. fotoda takma kiprikmi taktin?
yesil83 Bayan Üye 23 Eyl 2011 #50 ---> EJm birsey diyecegim, tv ve sehbasi ilgimi cekti benim odamdaki aynilari ikizleri hihih
Gözde' Bayan Üye 15 Nis 2012 #59 ---> EJm [hsN.]' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Böyle de aratırım işte hala aynı şeyi düşünüyo musun Allah hakedene bağışlasın nazarlardan korusun.
---> EJm [hsN.]' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Böyle de aratırım işte hala aynı şeyi düşünüyo musun Allah hakedene bağışlasın nazarlardan korusun.
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 15 Nis 2012 #60 ---> EJm Hala aynı düşüncelerdeyim birşey değişmedi. Sırf sen söyledin diye merak ettim ahım şahım birşeyi yok Allah Sahibine Bağışlasın
---> EJm Hala aynı düşüncelerdeyim birşey değişmedi. Sırf sen söyledin diye merak ettim ahım şahım birşeyi yok Allah Sahibine Bağışlasın