---> Egitim sewiyeniz nedir..? Lisede okumaktayım
ayfatata |~|~ GoLD üye ~|~| Kayıtlı Üye 13 Tem 2009 #26 ---> Egitim sewiyeniz nedir..? Üniversite biteli 9 yıl oldu
DeLürüK Banned 14 Tem 2009 #29 ---> Egitim sewiyeniz nedir..? Lise ile Üniversitenin tam ortasındaki çizgide
Hira Bayan Üye 14 Tem 2009 #32 ---> Egitim sewiyeniz nedir..? RappeR_qiRL' Alıntı: 14 8 e qıdıorm Genişletmek için tıkla ... o ilkokul değil ilköğretim ya da orta okul dersin
---> Egitim sewiyeniz nedir..? RappeR_qiRL' Alıntı: 14 8 e qıdıorm Genişletmek için tıkla ... o ilkokul değil ilköğretim ya da orta okul dersin
Solid Snake Banned 14 Tem 2009 #33 ---> Egitim sewiyeniz nedir..? Lise öğrencisiyim.Lise 4 seneye uzatılmasaydı bitmiş olacaktı ama uzadığından 1 senem daha var.
---> Egitim sewiyeniz nedir..? Lise öğrencisiyim.Lise 4 seneye uzatılmasaydı bitmiş olacaktı ama uzadığından 1 senem daha var.
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 12 Tem 2011 #35 ---> Egitim sewiyeniz nedir..? Lise Bitti Üni Olursa Olucak Artık..
H HaDeS Kayıtlı Üye 12 Tem 2011 #38 ---> Egitim sewiyeniz nedir..? Adelia' Alıntı: Anaokulu terk :| Genişletmek için tıkla ... o da guzelmis.. 1+1= ? nedir ?
---> Egitim sewiyeniz nedir..? Adelia' Alıntı: Anaokulu terk :| Genişletmek için tıkla ... o da guzelmis.. 1+1= ? nedir ?
A Adelia Bayan Üye 13 Tem 2011 #40 ---> Egitim sewiyeniz nedir..? hades' Alıntı: o da guzelmis.. 1+1= ? nedir ? Genişletmek için tıkla ... Ooo cok zor blmem
---> Egitim sewiyeniz nedir..? hades' Alıntı: o da guzelmis.. 1+1= ? nedir ? Genişletmek için tıkla ... Ooo cok zor blmem