egitim seviyeniz nedir arkadaslar..?
tatLichey Bayan Üye 21 Nis 2009 #3 ---> Egitim sewiyeniz nedir..? RappeR_qiRL' Alıntı: IlkokL Genişletmek için tıkla ... cidden mi yas kac..?
---> Egitim sewiyeniz nedir..? RappeR_qiRL' Alıntı: IlkokL Genişletmek için tıkla ... cidden mi yas kac..?
_Σ_®_C_Λ_И_™ Kayıtlı Üye 21 Nis 2009 #4 ---> Egitim sewiyeniz nedir..? Lise Okuyorum Üniversitede okuyacam inş..
tatLichey Bayan Üye 21 Nis 2009 #5 ---> Egitim sewiyeniz nedir..? _Σ_®_C_Λ_И_™;1427350' Alıntı: Lise Okuyorum Üniversitede okuyacam inş.. Genişletmek için tıkla ... Inss
---> Egitim sewiyeniz nedir..? _Σ_®_C_Λ_И_™;1427350' Alıntı: Lise Okuyorum Üniversitede okuyacam inş.. Genişletmek için tıkla ... Inss
MiRacLe* Bayan Üye 21 Nis 2009 #8 ---> Egitim sewiyeniz nedir..? lise devam Allah üniversite nasip etsin
DiReNiS Bayan Üye 21 Nis 2009 #9 ---> Egitim sewiyeniz nedir..? Okul hayatı çoktan bitti.. Lise bitince devam etmedim..
tatLichey Bayan Üye 21 Nis 2009 #10 ---> Egitim sewiyeniz nedir..? MiRacLe*' Alıntı: lise devam Allah üniversite nasip etsin Genişletmek için tıkla ... aMinnn inssss=)
---> Egitim sewiyeniz nedir..? MiRacLe*' Alıntı: lise devam Allah üniversite nasip etsin Genişletmek için tıkla ... aMinnn inssss=)
S SABIRLI Kayıtlı Üye 21 Nis 2009 #11 ---> Egitim sewiyeniz nedir..? Hangi birini sayayımki bi yandan değişik bir lise bi yandan eğitim merkezi bi yandanda staj eğitim seviyem yok sanırım benim.
---> Egitim sewiyeniz nedir..? Hangi birini sayayımki bi yandan değişik bir lise bi yandan eğitim merkezi bi yandanda staj eğitim seviyem yok sanırım benim.
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 21 Nis 2009 #12 ---> Egitim sewiyeniz nedir..? Üniversite..
RappeR_qiRL Banned 23 Nis 2009 #18 ---> Egitim sewiyeniz nedir..? ortaoklda varmıs burda yaa benn ıLk okL yapmsm ııMı:F 8 E qıdıoRm ilkokl demsm.F
---> Egitim sewiyeniz nedir..? ortaoklda varmıs burda yaa benn ıLk okL yapmsm ııMı:F 8 E qıdıoRm ilkokl demsm.F
N ` nazLı .. Bayan Üye 23 Nis 2009 #19 ---> Egitim sewiyeniz nedir..? LiSeDe okuyoRum.kıSmetSe üni de oLacak
SpOoK_q!RL Bayan Üye 23 Nis 2009 #20 ---> Egitim sewiyeniz nedir..? Lise daha pff üniversiteside var bunu amann cok uzun cokk ama inşLh üni.de ßiter
---> Egitim sewiyeniz nedir..? Lise daha pff üniversiteside var bunu amann cok uzun cokk ama inşLh üni.de ßiter