---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? Atılmamıştım kovulmuştum :D
nones Bayan Üye 6 Ağu 2009 #41 ---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? Atılmamıştım kovulmuştum
I Im_Awesome Kayıtlı Üye 6 Ağu 2009 #42 ---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? Saçım uzun diye bir hafta kantinde geçirdim...
---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? Saçım uzun diye bir hafta kantinde geçirdim...
O oliveettom Kayıtlı Üye 6 Ağu 2009 #43 ---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? Geçen sene atıldım inkılap dersinden
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 6 Ağu 2009 #44 ---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? 2-3 kere atıldım onlarda 5.sınıftaydı
iskelet Bayan Üye 6 Ağu 2009 #45 ---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? hiç atılmadım ama uyarı aldım
naughty_girl Bayan Üye 6 Ağu 2009 #46 ---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? Çok nadiren
Solid Snake Banned 6 Ağu 2009 #47 ---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? Hiç atılmadım.Sessiz sakinimdir derslerde,konuşsam da çaktırmadan konuşurum yani.
---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? Hiç atılmadım.Sessiz sakinimdir derslerde,konuşsam da çaktırmadan konuşurum yani.
LaNéDLy qHz Bayan Üye 6 Ağu 2009 #48 ---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? atıLmadım Allah'a şükür
aysima_ Bayan Üye 6 Ağu 2009 #49 ---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? hayır atılmadım
criminal bylgy Kayıtlı Üye 6 Ağu 2009 #50 ---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? hiç olmadı....
U-mutsuz Bayan Üye 6 Ağu 2009 #51 ---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? Hihihi.. Tabii yaa.. Son düzenleme: 6 Ağu 2009
sleepless Bayan Üye 6 Ağu 2009 #52 ---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? olmaz olur mu (=
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 7 Ağu 2009 #53 ---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? atıLdım
M miSß0n Bayan Üye 7 Ağu 2009 #54 ---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? 1 kereCiq
deNiZ ^^ Bayan Üye 7 Ağu 2009 #55 ---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? hyr hiç atılmadım
küL keDiSi Bayan Üye 7 Ağu 2009 #56 ---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? Evet Edebiyat derslerinde xD
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 7 Ağu 2009 #57 ---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? atılmadım,atılmamda..
Łiz O'мurphy~ ₪ ø lll ·o. Bayan Üye 21 May 2011 #58 ---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? Hayır,atılmadım
A Adelia Bayan Üye 21 May 2011 #59 ---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? Hc atılmamıstım bea .P
ashli Bayan Üye 21 May 2011 #60 ---> Eğitim Hayatınız Boyunca Dersten Atıldığınız Oldu mu ? hiç atılmadım xD