---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur Hakediyordu tebrikler başarılar ^^
Heretic. Erd Bayan Üye 29 Eki 2011 #41 ---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur Hakediyordu tebrikler başarılar ^^
'Gülümse :D Prenses 29 Eki 2011 #42 ---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur tebrik ederim canim bu görevi hak ettin
Efsunkar Bayan Üye 29 Eki 2011 #44 ---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur Bluee, Baskı, Basrup kardeşlerim..Güzel bakışınıza çok teşekkürler Bu çiçek size Sevgili Birgül, Sevgili Ashli Sayın NewCS Çok teşekkürler güzel yüreğinize Bu çiçeği kabul buyurun
---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur Bluee, Baskı, Basrup kardeşlerim..Güzel bakışınıza çok teşekkürler Bu çiçek size Sevgili Birgül, Sevgili Ashli Sayın NewCS Çok teşekkürler güzel yüreğinize Bu çiçeği kabul buyurun
NewCS Kayıtlı Üye 29 Eki 2011 #46 ---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur Herzaman Hedefi 12 den vururum. Arkadaşımızı Takdir Etmek ten Çekinmesin Kimse
---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur Herzaman Hedefi 12 den vururum. Arkadaşımızı Takdir Etmek ten Çekinmesin Kimse
Efsunkar Bayan Üye 29 Eki 2011 #47 ---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur Asi ruh..Teşekkürler güzel bakışınıza..Kabul buyurun Sayın NewCS..Elimden gelen gayreti göstereceğim.. Çok teşekkürler layık bulduğunuz için
---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur Asi ruh..Teşekkürler güzel bakışınıza..Kabul buyurun Sayın NewCS..Elimden gelen gayreti göstereceğim.. Çok teşekkürler layık bulduğunuz için
Seven_Adam Kayıtlı Üye 29 Eki 2011 #48 ---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur OOoooo bir muhteşem insan Ooooo bir Kraliçe Hocam sizinle gurur duyuyoruz , Bende tebrik ederim Düşüncedaşım : )
---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur OOoooo bir muhteşem insan Ooooo bir Kraliçe Hocam sizinle gurur duyuyoruz , Bende tebrik ederim Düşüncedaşım : )
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 29 Eki 2011 #49 ---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur kabul buyuramam siyah gül beyaz karanfil tek kabulüm.yinede nezaketiniz için teşekkürler sarı çiçekler mazhar fuat özkanda kalsın
---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur kabul buyuramam siyah gül beyaz karanfil tek kabulüm.yinede nezaketiniz için teşekkürler sarı çiçekler mazhar fuat özkanda kalsın
ELaSu Bayan Üye 29 Eki 2011 #50 ---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur Efsun yakisir hayirli olsun görevin ....
Efsunkar Bayan Üye 29 Eki 2011 #51 ---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur Asi Ruh) Öyle olsun ,siyah beyaz Seven_Adam..Düşüncedaşım..Nazik insan Ben teşekkür ederim iyi niyetli kalbinize Lütfen kabul buyurun Elasu)Bir içim su yürek Teşekkürler kardeşim..
---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur Asi Ruh) Öyle olsun ,siyah beyaz Seven_Adam..Düşüncedaşım..Nazik insan Ben teşekkür ederim iyi niyetli kalbinize Lütfen kabul buyurun Elasu)Bir içim su yürek Teşekkürler kardeşim..
A Asi Ruh Kayıtlı Üye 29 Eki 2011 #52 ---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur teşekkürler copy paste yaparken zahmet verdik ama neyse.
ParadokS Kayıtlı Üye 29 Eki 2011 #53 ---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur NewCS' Alıntı: Herzaman Hedefi 12 den vururum. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. Tebrikler efsunkar.
---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur NewCS' Alıntı: Herzaman Hedefi 12 den vururum. Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. Tebrikler efsunkar.
Efsunkar Bayan Üye 29 Eki 2011 #54 ---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur Asi ruh) Sizin iyi niyetiniz karşısında bu zahmete değmez mi..Çok teşekkürler Bir fazla ) Sayın Paradoks..Teşekkürler efendim.. Lütfen kabul buyurun
---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur Asi ruh) Sizin iyi niyetiniz karşısında bu zahmete değmez mi..Çok teşekkürler Bir fazla ) Sayın Paradoks..Teşekkürler efendim.. Lütfen kabul buyurun
Efsunkar Bayan Üye 30 Eki 2011 #56 ---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur Teşekkürler değerli kardeşim..İnşallah hep beraber Bu size
~AnıL~ Kayıtlı Üye 30 Eki 2011 #57 ---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur Hayırlı Olsun, Başarılar Dilerim...
Efsunkar Bayan Üye 30 Eki 2011 #58 ---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur Anıl,Teşekkürler güzel bakışınıza kardeşim.. Lütfen buyrun
Efsunkar Bayan Üye 30 Eki 2011 #60 ---> Efsunkar SuperModerator Olmuştur Teşekkürler Lakovic) Bu çiçekler size