Efendim Merhaba;

Cinemalik58

Kayıtlı Üye
Efendim adım Emin, Sivas'ın Divriği ilçesinde doğdum büyüdüm şimdi Amasya'da üniversite son sınıf öğrencisiyim, 22 yaşındayım. Yıllar önce (şimdi site kapalı olduğundan link vermek sıkıntı olmaz diye düşünüyorum) sagopakajmer.org'da uzun süre bulundum ve dâhi moderatör olarak da görev aldım. vBulletin forumlar gibisi, bu forumlar gibi sıcak ortamı olan bir sosyal ağ mecrâsı bilmem tanımam. O sitede oldukça sıcak dostluklar edinmiştim. Siteye de yıllar önce YouTube'a upload edilmiş olan Sansar Salvo'nun bir parçasının videosunda rastladım. duslerforum.org yazıyordu dedim heyt bee kim bilir ne zaman kapanmıştır artık forumları Facebook öldürdü öldüreli kimseler kalmadı forum ortamını bilen... Forumun aktif olduğunu görünce şaşırdım ve sevindim, bir mesaj dahî olsun atayım, bir kez daha o efsane forum ifadelerini göreyim diye üye oldum. İnşaallah forumda aktif olabilirim, inşaallah forum ölü değildir aktiftir de ben de biraz takılabilirim. RAP müzik dinlemekten hoşlanırım hatta 12 yıldır dinleye dinleye, CD-kaset arşivi yapa yapa uzmanlaştım da diyebilirim bu konuda xD Şu yeşil dişlek emojiyi o kadar özledim ki :D Fanatik GALATASARAY taraftarıyım, şiir yazmaktan ve okumaktan, müzik dinlemekten, çocukluğumdaki dizileri izlemekten (2002 yılındaki Ekmek Teknesi, Çocuklar Duymasın, Beyblade, Koçum Benim vb.) hoşlanırım.
Mesajımı gören, cevaplayan olursa merhaba, Allah'a emanet olun inşaallah bir daha girerim siteye :) :D

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri