qünde 1 kere
bjk1991 Bayan Üye 27 May 2012 #50 ---> E-posta adresinizi ne sıklıkta kontrol edersiniz? günde br defa
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 27 May 2012 #51 ---> E-posta adresinizi ne sıklıkta kontrol edersiniz? Günde birkaç defa
XcLoW Kayıtlı Üye 28 May 2012 #52 ---> E-posta adresinizi ne sıklıkta kontrol edersiniz? 2 hafta bir nerdeyse..
Soul Fly Kayıtlı Üye 28 May 2012 #53 ---> E-posta adresinizi ne sıklıkta kontrol edersiniz? İş için kullandığım e postamı günde 2 ila 3 kez özel adresimi haftada 1 yada 2 kez
---> E-posta adresinizi ne sıklıkta kontrol edersiniz? İş için kullandığım e postamı günde 2 ila 3 kez özel adresimi haftada 1 yada 2 kez
LaZZkopateLLa Bayan Üye 19 Haz 2012 #54 ---> E-posta adresinizi ne sıklıkta kontrol edersiniz? Günde birkaç defa
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 19 Haz 2012 #55 ---> E-posta adresinizi ne sıklıkta kontrol edersiniz? Günde birkaç defa
yesil83 Bayan Üye 19 Haz 2012 #56 ---> E-posta adresinizi ne sıklıkta kontrol edersiniz? is basvurusunda bulundugum adresimi gunde 30 defa digerlerini gunde bir defa. is yerindeki mail zaten 24 saat acik, mail geldiginde uyari geliyor.
---> E-posta adresinizi ne sıklıkta kontrol edersiniz? is basvurusunda bulundugum adresimi gunde 30 defa digerlerini gunde bir defa. is yerindeki mail zaten 24 saat acik, mail geldiginde uyari geliyor.
KASIRGA21 Kayıtlı Üye 19 Haz 2012 #57 ---> E-posta adresinizi ne sıklıkta kontrol edersiniz? Ayda 1 veya kaftada 1 çünkü ben daha 8. Sınıfım ve bilgisayara çok ilgi vermiyorum:8:
---> E-posta adresinizi ne sıklıkta kontrol edersiniz? Ayda 1 veya kaftada 1 çünkü ben daha 8. Sınıfım ve bilgisayara çok ilgi vermiyorum:8:
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 9 May 2018 #60 ---> E-posta adresinizi ne sıklıkta kontrol edersiniz? Yaklaşık yarım saatte bir.