- Duyuru - Forumdaki Yavaşlık

sEmih

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Son 2-3 Gündür Foruma Girememe, Yavaşlık Gibi Sıkıntılar Yaşamaktayız

Sunucuyla İlgili Birkaç Sıkıntımız Vardır

Şuan Teknik Ekibimiz Sorun Üzerinde Çalışmaktadır.

En Kısa Sürede Sorunun Üstesinden Gelmeyi Planlıyoruz

Yaşanan Sorunlar İçin Özür Dileriz.

---> - Duyuru - Forumdaki Yavaşlık

Foruma Bir Girince Sandım Başka Bir Yere Mi Girdim.. Forumun Teması Değişmiş.. Ama Şu An Daha Rahat Giriyor.. Eskisinden O Yüzden Siteye giremiyordum 3 gündür.. Geçmiş OLsun ..

Son düzenleme:

Cevaplarim olan yere basinca acilmiyor, illa yeni mesajlara basicam. Profilden mesajlara girdigimde bin bir zorlukla aciliuor. Etikrt ve alintilarda hala sorun var sanirim. Birde mesajlar cifter cifter gidiyor :)
Ben temayi herzaman kullandigim temaya cevirdim ondanmi acaba?

Cevaplarim olan yere basinca acilmiyor, illa yeni mesajlara basicam. Profilden mesajlara girdigimde bin bir zorlukla aciliuor. Etikrt ve alintilarda hala sorun var sanirim. Birde mesajlar cifter cifter gidiyor :)

Bende Eski Tehmaya Cevirdim :)))

Ama Sadece Bir Kac Kisi Iletileri Cift Gidior Mesela Senin Bende Olmuo :))))

site kastıgı an mesaj yazmayın yoksa agırlık olduguıcın sunucuda ısteklerı cıft gonderıyor halıyle cıft yazıyorsunuz... uzerınde calısmalar devam edıyor aıle buyudu halıyle ev yetmıyor :) kısa surede cozecegız ıns..

Vb DefauLt'ta daha iyi çalışıyor diğer tema daha yavaş .. şu an gayet rahat giriyorum :D

Bende Eski Tehmaya Cevirdim :)))

Ama Sadece Bir Kac Kisi Iletileri Cift Gidior Mesela Senin Bende Olmuo :))))
sansimi fazla zorluyorm demekki :)

site kastıgı an mesaj yazmayın yoksa agırlık olduguıcın sunucuda ısteklerı cıft gonderıyor halıyle cıft yazıyorsunuz... uzerınde calısmalar devam edıyor aıle buyudu halıyle ev yetmıyor :) kısa surede cozecegız ıns..

himm evi bosaltmak mi gerek diyorsun acaba? :) hihi
evet ya son bir haftada birsuru yeni uye aktif halde ama eskileri goremiyoruz :)
umarim ramazandadir :)

Merhaba semih bey.
işinizin zorluğunu çok iyi biliyorum.
server lar la bizde çok uğraşıyoruz.

Fakat menüleri, en azından eski menüleri ilave edebilirseniz bir sıkıntı kalmaz diye düşünüyorum.

yani KONULARIM ve CEVAPLARIM seçenekleri yok.

Bu durumda En azından bizim sizlere yardımcı olabilmek için , bir katılım ve bir temel faliyette bulunmak gerekiyor.

Biz devam eder emeğimizi de esirgemeyiz.

Kısa zamanda halledersiniz sorunları inşallah.

Allah kolaylıklar versin.

ev taşıma işim vardı 4 gündür giremedim foruma neler olmuş değişmiş :) kolay gelsin

Düşünceleriniz İçin Teşekkür Ederiz Arkadaşlar

Forumda Değişen Birşey Yok

Forumda Bulunan Kişisel İhtiyaca Göre Kullanılan Temamız Mevcuttu Zaten

Onu Varsayılan Olarak Ayarladık Kısa Süreliğine Hepsi Bu.

Birkaç Eklentilerimiz Şuan Devre Dışı

Forumda Bazı Sıkıntılar Yaşanabilir Eklentiler Yüzünden Kısa Süreliğine İdare Etmemiz Gerekmektedir.

Merhaba. Semih bey.

Görüyorum ki gayet güzel olmuş. bizim taraftan taşlar yerine oturmuş gözüküyor.

Sizi yormamış olmasını ümit ediyoruz, amma yine de sormak gerekiyor, bir sıkıntımız varmı?, bir faydamız olabilirmi?,

siz söyleyin, bizler katkıda bulunalım. Bu bizim için zevktir.

Çekinmek olmaz biliyorsunuz.

teşekkür ediyoruz. saygılar.

Forum gayet hızlı şimdi. Bir de bildirimler geri gelse güzel olacak..

cok sevındım hızlanmasına pcde yavas oldugundan sayfa yenılemem 10 sanıyeyı buluyordum ama sımdı cok mukemmel olmusta yeni tema nedir baktım bulamadım ben :H

Çalısmalar bitmiş değil arkadaslar arada gel gitler olacak tamamlanincaya kadar... Tema eski temaya dönüldü çok yavaşlik çekenler yukarıdan gri olan orjinal temayı kullanabilirler .. Bizi takip etmeye devam edin ...

:)

#Diren Düşlerforum

Çalısmalar bitmiş değil arkadaslar arada gel gitler olacak tamamlanincaya kadar... Tema eski temaya dönüldü çok yavaşlik çekenler yukarıdan gri olan orjinal temayı kullanabilirler .. Bizi takip etmeye devam edin ...

:)

#Diren Düşlerforum

İmzalara nazar duası falan mı yazalım :R

nazar_duasi.gif

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri