---> Duymaktan nefret ettiğiniz sözcük nedir ? zekirdek:@
boş insan Kayıtlı Üye 23 May 2009 #42 ---> Duymaktan nefret ettiğiniz sözcük nedir ? ---canısı--- ıyyyy
Hira Bayan Üye 23 May 2009 #43 ---> Duymaktan nefret ettiğiniz sözcük nedir ? sleepless' Alıntı: zekirdek Genişletmek için tıkla ... nedeeeeen hahaha şu aralar eda'yı duymak istemiyorum.
---> Duymaktan nefret ettiğiniz sözcük nedir ? sleepless' Alıntı: zekirdek Genişletmek için tıkla ... nedeeeeen hahaha şu aralar eda'yı duymak istemiyorum.
RappeR_qiRL Banned 24 May 2009 #46 ---> Duymaktan nefret ettiğiniz sözcük nedir ? sanane,be kelimeleri cok cocukca
CoyNeStééL ~ Bayan Üye 30 May 2009 #47 ---> Duymaktan nefret ettiğiniz sözcük nedir ? " off " nefretttttt !.
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 5 Şub 2010 #48 ---> Duymaktan nefret ettiğiniz sözcük nedir ? eyvallah nefret ederim
inci_himes Bayan Üye 14 Şub 2010 #50 ---> Duymaktan nefret ettiğiniz sözcük nedir ? yaff, tav oldum ,sanane gibi gibi :d
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 14 Şub 2010 #51 ---> Duymaktan nefret ettiğiniz sözcük nedir ? soru sorulmasından nefret ederim soranlara duyrulur
inci_himes Bayan Üye 14 Şub 2010 #52 ---> Duymaktan nefret ettiğiniz sözcük nedir ? h.i.m.e.s.54' Alıntı: soru sorulmasından nefret ederim soranlara duyrulur Genişletmek için tıkla ... hiç üstüme bile alınmıyorum hıhh2
---> Duymaktan nefret ettiğiniz sözcük nedir ? h.i.m.e.s.54' Alıntı: soru sorulmasından nefret ederim soranlara duyrulur Genişletmek için tıkla ... hiç üstüme bile alınmıyorum hıhh2
Raskolnikov Nullius in Verba Prenses 14 Şub 2010 #53 ---> Duymaktan nefret ettiğiniz sözcük nedir ? Aga , Pff , Yha Bunlardan nefret ederim .
AhuELa'S<3 Bayan Üye 14 Şub 2010 #55 ---> Duymaktan nefret ettiğiniz sözcük nedir ? "Seviyorum ama ayrılmaya mecburuz" sözünden nefret ederm ve bu söze inanmam
---> Duymaktan nefret ettiğiniz sözcük nedir ? "Seviyorum ama ayrılmaya mecburuz" sözünden nefret ederm ve bu söze inanmam
Hestia..* Bayan Üye 15 Şub 2010 #56 ---> Duymaktan nefret ettiğiniz sözcük nedir ? aga'dan hiç hoslanmam
` βэγzα ' Banned 15 Şub 2010 #58 ---> Duymaktan nefret ettiğiniz sözcük nedir ? Yürü işine,aDam oLda qeL..vs..
AhuELa'S<3 Bayan Üye 26 Şub 2010 #60 ---> Duymaktan nefret ettiğiniz sözcük nedir ? h.i.m.e.s.54' Alıntı: Eyvallah Genişletmek için tıkla ... eyvallah sözü mü en nefret ettiğin sözcük???
---> Duymaktan nefret ettiğiniz sözcük nedir ? h.i.m.e.s.54' Alıntı: Eyvallah Genişletmek için tıkla ... eyvallah sözü mü en nefret ettiğin sözcük???